NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

OK BABY - Sofa Sky Blue WC-ülőke

OK BABY - Sofa Sky Blue WC-ülőke

Cikksz.:39261500
Gyártó:OK Baby
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
OK BABY - Sofa Sky Blue WC-ülőke
Termékváltozók
Available in 2 variants
OK BABY - Sofa Sky Blue WC-ülőke
OK BABY - Sofa Sky Blue WC-ülőke
Név szerint: OK BABY - Sofa Sky Blue WC-ülőke
Cikksz.: 39261500
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 4.490 Ft
Product Price: 4.490 Ft
OK BABY - Sofa Fehér WC-ülőke
OK BABY - Sofa Fehér WC-ülőke
Név szerint: OK BABY - Sofa Fehér WC-ülőke
Cikksz.: 39261600
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 4.490 Ft
Product Price: 4.490 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
4.490 Ft Ár: 4.490 Ft
Megosztani Facebookon
Az ergonomikus kialakítású, magas háttámlával, csúszásgátló kezeléssel és mindkét oldalon fogantyúkkal ellátott WC-ülőgarnitúra gyerekeknek való csökkentés támogatja a gyermek fejlődését és önállóságát.
- ergonómikus kialakítás - magas háttámla a maximális kényelem érdekében - megemelt első rész a balesetek elkerülése érdekében, különösen fiúk esetében - széles, megemelt fogantyúk a maximális stabilitás érdekében - csúszásgátló él a tökéletes fogásért a WC-n - Könnyen tárolható, önállóan áll - méretei: 42 x 35 x 9 cm
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
A WC csökkentése

A WC csökkentése

Óriási számban kapható a piacon a gyerek bili és vécé típusa, ezért érdemes tudni, mit kell követni a kiválasztásánál. A gyerek WC-re való betanítása az egyik fontos téma, és sokszor megoszlanak a vélemények arról, hogy mikor kezdjük el.

Jelenleg a gyermekorvosok és pszichológusok szakértői egyetértenek abban, hogy a legjobb életkor 15 és 18 hónap között van ahhoz, hogy a gyermeket bilire tanítsák. A baba általában készen áll a pelenkát bilire cserélni, általában akkor, amikor értesíti Önt, hogy a pelenka nedves.

Nem ritka azonban, hogy a gyerek két-három évesen pelenkát hord. Egy éven belül a gyermek lényegében nincs tisztában biológiai szükségleteivel, olyan mértékben, hogy kontrollálni tudja azokat. A húgyutak érése egyéni, akárcsak a hólyag szabályozása. A csecsemő bili megtanulása és a pelenkákról való lemondás idő és türelem, de különösen erős idegzetet igényel.

A baba bili és a WC -re való süllyesztés a baba alapfelszereléséhez tartozik. A gyerekek addig használják a bilit, amíg el nem kezdik használni az öblítő WC-t. Minden típusú bilit és WC-t úgy gyártanak és alakítanak ki, hogy a gyerekek kényelmesen ülhessenek rajtuk.

A bili és redukció műanyagból készült. A gyártás során különféle színű műanyagokat használnak fel, amelyeket szép képek egészítenek ki, amelyek vonzzák a gyermeket a foglalkozás során.

A baba bili és WC kiválasztásakor fontos tényezők

A baba bilinek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy a baba kényelmesen elférjen a baba fenekében. Dönthetsz úgy, hogy bilit vásárolsz gyermekeddel, ahol megtudhatod, milyen színt szeretnek gyermekeid. Ezenkívül kényelmesnek és stabilnak kell lennie, hogy a gyermek ne essen ki belőle.

Fiúknál válasszon megemelt elülső éllel rendelkező modelleket, hogy elkerülje a túl gyakori baleseteket.

A bili és WC redukció legyen nagyon könnyen mosható, könnyű és kompakt legyen.

A bili tanulás leegyszerűsítése érdekében a WC-n a bilicsökkentők különféle változatai vannak játékautók, hangok , kacsák, mesefigurák vagy csúszásgátló formájában. Amint a gyermek igényli, jutalomként egy dallam hallatszik.

A WC-re való csökkentés nagyszerű és praktikus segítőtárs a gyermek számára. A baba WC-jének csökkentése megkönnyíti az átmenetet a biliről a klasszikus WC-re . Kínálatunkban többféle szűkítést talál WC -re, például csúszásgátló kezeléssel , csúszásgátló kezelés nélkül, fogantyúval vagy anélkül, fiú, lány, állat alakú redukciót és hasonlókat.

A kínálatban megtalálható a Prima Baby, Cam, Chicco, Maltex, Jané, Ok Baby, Nuk gyártóktól