NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

PETITE&MARS - Adapter Maxi Cosi babahordozóhoz PETITE&MARS - Vario babakocsihoz

PETITE&MARS - Adapter Maxi Cosi babahordozóhoz PETITE&MARS - Vario babakocsihoz

Cikksz.:544900
Gyártó:Petite&Mars
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
PETITE&MARS - Adapter Maxi Cosi babahordozóhoz PETITE&MARS - Vario babakocsihoz
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
2.340 Ft Ár: 2.340 Ft
Megosztani Facebookon

Biztosítja a biztonságos és egyszerű csatlakoztatását a Maxi Cosi autósülésnek a P&M Vario

babakocsihoz.

A rendszert bekattintja és mehet is, megkönnyíti és felgyorsítja az átmenetet az autóból a babakocsiba.

A csomagolás 2 db-t tartalmaz.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Petite & Mars

Petite és a Mars

A Petite and Mars egy cseh-szlovák márka, amely igyekszik minőségi, biztonságos és nem túl drága termékeket adni a szülőknek és kisangyalaiknak. 20 év alatt sokat tanultak ezen a területen. Évente több mint egymillió terméket adnak el Csehországban és Szlovákiában. Amikor nem találják meg a világon, amit keresnek, maguk tesztelik, kitalálják és megtervezik a dolgokat.

Katarína Ilkovičová

1982-ben született Eperjesen. Illusztrátor és grafikai tervezéssel is foglalkozik. Grafikusként dolgozott Krakkóban. Számos könyvet illusztrált. Tagja az Illusztrátorok Szövetségének.

Kínálatunkban megtalálja Petite és Mars babakocsik , autóülések , előtetők és egyéb kiegészítők .

A Petite & Mars 20 éve készít és gyárt babatermékeket

Szlovákiába és Csehországba. Gondoskodnak arról, hogy minden termékük a legjobb minőségű legyen, és biztonságos legyen a használata.

A Petite & Mars babakocsik és autósülések széles választékát kínálja Önnek . De vannak más termékeik is, például ugró állatok , mosható táskák és zsebek , tányérok ,betétek , kiságyak , takarók , különféle kiegészítők és még sok más.

Babakocsik

Gyártó Petite & Mars babakocsik széles választékával rendelkezik. Babakocsik közül minden alkalomra válogathatsz. Vannak könnyen összecsukható babakocsijuk utazáshoz, természetbe illő babakocsijuk , golfbabakocsijuk . Szintén variálható babakocsi és tetszés szerint személyre szabható további alkatrészekkel. Minden babakocsijuk elegáns, sportos kialakítású és könnyen kezelhető.

Autóülések

Természetesen többféle stílusú autóülést is kínálnak. Ezek az autósülések a gyerekkel együtt nőnek, hiszen 3 korosztály számára készültek. Minden autósülés a Petite & Marstól valami más, az egyik alvó üzemmódba állítható, a másik pedig forgatható anélkül, hogy le kellene venni az autósülést . Egyesek több színben, mások csak egy-két színben. Kifinomult, stílusos kialakításuk van.

Ugró állat

Az ugráló állatok felfújható játékok , amelyeken a gyermek ül és ugrik. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak kényes felületeken, például fűben. Tieto ugró állatok segítik a gyermeket a mozgásban és a motoros készségeinek elsajátításában. 4 fajta ugró állat létezik .

Játszószőnyegek

A Petite & Marsjátszószőnyegek születésüktől alkalmasak gyermekek számára. Tartós és csúszásmentes felülettel rendelkeznek, kétoldalas nyomtatással. Kiváló minőségű, hipoallergén anyagból készültek.