NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

PROCOS - Szalvéta Mickey szuper parti 33x33cm 20db

PROCOS - Szalvéta Mickey szuper parti 33x33cm 20db

Cikksz.:5201184892084
Gyártó:Procos
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
PROCOS - Szalvéta Mickey szuper parti 33x33cm 20db
Termékváltozók
Available in 13 variants
PROCOS - Szalvéta Bambi 33x33cm 20db
PROCOS - Szalvéta Bambi 33x33cm 20db
Név szerint: PROCOS - Szalvéta Bambi 33x33cm 20db
Cikksz.: 5201184899007
Elérhetőség: Raktáron
1
Rendes ár: 660 Ft
Product Price: 660 Ft
PROCOS - Szalvéta Boldog új évet 33x33cm 20db
PROCOS - Szalvéta Boldog új évet 33x33cm 20db
Név szerint: PROCOS - Szalvéta Boldog új évet 33x33cm 20db
Cikksz.: 5201184869314
Elérhetőség: Raktáron
1
Rendes ár: 600 Ft
Product Price: 600 Ft
PROCOS - Szalvéta Mickey szuper parti 33x33cm 20db
PROCOS - Szalvéta Mickey szuper parti 33x33cm 20db
Név szerint: PROCOS - Szalvéta Mickey szuper parti 33x33cm 20db
Cikksz.: 5201184892084
Elérhetőség: Raktáron
2
Rendes ár: 510 Ft
Product Price: 510 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
510 Ft Ár: 510 Ft
Megosztani Facebookon
PROCOS - Szalvéta Mickey szuper parti 33x33cm 20db

 

A papírszalvéták alkalmasak gyermekpartikra, születésnapi partikra és más alkalmakra. Az ilyen szalvéta mosoly csal, az ünnepeltek és a vendégek arcára is.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Szalvéták

Szalvéták

Speciális kategóriában megkülönböztethetők a csipkeszalvéták is, amelyek képesek melegséget és otthonosságot adni az otthoni környezetnek.

Kiválasztás

A szalvéták asztalon történő elosztásánál kívánatos, hogy az abrosz a szalvétával megegyező színű legyen. A legnépszerűbbek a szövetek. Ha az asztalon is vannak gyertyatartók, akkor az adottságokhoz illő színt választhat.

Az asztal díszítésekor változatossá teheti az Ön kecsességét és stílusát. Az asztalon lévő összes attribútumnak tökéletes összhangban kell lennie, és ne felejtse el hangsúlyozni az esemény fontosságát.

A szalvéták ősidők óta az emberi kultúra fontos részét képezik. A középkorban nem volt szalvéta, és egy terítőbe törölték a kezüket. Csak a nemes vendégek kaptak egy tál vizet és citromot, hogy megmossák az ujjaikat. A szalvéta vagy szalvéta használata csak a 16. században terjedt el. Eleinte a vállukra fektették, majd fokozatosan a térdükre ereszkedett. Az evőeszközök érkezésével a szalvéta mérete is megváltozott. 1867-ben tanultak először a papírszalvétáról. Az ötlet tetszett az embereknek, és azóta megjelentek a piacon. Minden nő értékelni fogja, hogy nem kell mosni. A lenből készült szalvéták megóvják a ruhákat a szennyeződéstől, ünnepségeken és ünnepeken elengedhetetlenek. A szalvéták hajtogatásának művészete a 17. századtól érkezett hozzánk. A címke megsértésének minősült, ha a királyi asztalra helyezett szalvétákat más célra használták fel. Később azonban az emberek elkezdtek a higiéniára is gondolni. Az összetett összecsukható lehetőségeket egyszerűbbek váltották fel. A szalvétagyűrűk egykor a piszkos szalvéta tulajdonjogát jelképezték, ma azonban díszítőelemként használják őket. A gyűrűk anyagokból készülnek: ezüst, fa, szövet stb.

Vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy otthon szalvéta nélkül étkezzenek. Ma rengeteg szalvétát találsz a piacon, többnyire cellulózból. A cellulóz mellett pamutot, selymet, keverékeket és mikroszálat is használnak. Nagyméretű szalvétákat használnak alátétekhez. Tányérok és evőeszközök alá kerülnek, és csak ékszerként szolgálnak. Megvédik a terítőt a szennyeződéstől.

A tálalószalvétákat leggyakrabban az éttermekben elfogyasztott üzleti ebédeknél és a reggelinél használják. A teához és reggelihez való szalvéták helyes méretei 35 x 35 cm, ebédre és vacsorára 40 x 40 cm. Az 50 x 50 cm-es szalvéták ékszerként és terítővédőként szolgálnak. Ha szalvétából szeretne ékszert készíteni, a legjobb választás a pamut, vászon.

Modern textil szalvéták

Az üzletekben nagyszámú vegyes asztalnemű szövet található. A kávé, a bor és a zsír nem károsítja a teflonrétegű anyagokat. Az asztalterítőt bézs vagy más semleges árnyalattal helyettesítheti. Csak az Ön ízlésén múlik, hogyan kombinálja a szalvétát a terítővel, és milyen minta lesz a ketrecnek vagy az övnek. A szalvéta a modern világ kötelező tulajdonsága, amely nélkül egyetlen háziasszony sem nélkülözheti.

Evőeszköz borítékok

A szalvétaborítékok kiválóan használhatók hivatalos vacsorákhoz a barátokkal. A szalvéták az egyszerűtől a bonyolultabbig terjedhetnek. A tányérokhoz és serpenyőkhöz való szalvéták tálalása segít hangsúlyozni a kiválasztott ételek stílusát. A durva vászon vagy pamut szalvéták mutatnak a legjobban az abroszon. A díszített kéztörlő is remekül fog kinézni.