NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - BADMNSET1-Tollaslabda szett

SPOKEY - BADMNSET1-Tollaslabda szett

Cikksz.:5907640833713
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - BADMNSET1-Tollaslabda szett
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
3.430 Ft Ár: 3.430 Ft
Megosztani Facebookon
Alumínium tollaslabda szett egy csomagban, amely tartalmazza: 2 alumínium ütő, labda, csomag
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Tollaslabda

Tollaslabda

Ha már eldöntöttük a tollaslabda sportágat, és tanulmányoztuk a szabályokat, legyen az egyes vagy páros, ahol a játékosok egymás ellen mozognak a tollaslabdahálóval elválasztott pálya ellentétes végén, ütőjüket fogva, a jelen szabály szerint. a világ legrégebbi játékai, és készek a legjobb sporttehetségükkel és ügyességükkel a kosárba lőni, ehhez a játékhoz a legmegfelelőbb sporttollaslabda-eszközöket kell kiválasztanunk, ezért válasszunk az ütők, kosarak, hálók, ütőmarkolat szekcióból, húrokat kínálunk.

Rakéták

A tollaslabda ütő kiválasztásakor vegyük figyelembe a lehetőségeinket és a fejlődésünket a tollaslabda játékban, ahol az ütők alapvető felosztását három kategóriába sorolhatjuk: kezdő és szabadidős ütők , középhaladó játékosok ütői és végül profi játékosok tollaslabda ütői . .

Tollaslabda ütő kiválasztása a játék stílusának megfelelően

Ilyen két speciális tollaslabda játékstílus a defenzív játékstílus és a támadó tollaslabda stílus. Ebben a két stílusban aszerint választunk tollaslabda ütőt , hogy melyiket részesítjük előnyben, vagy szeretnénk magasabb szinten indulni, természetesen a jó játéktechnika kapcsán, mert egy rosszul megválasztott tollasütő ilyenkor meglehetősen kontraproduktív hatást gyakorolhat a tollaslabda ütőre. test. Ez szorosan összefügg az ütők egyensúlyozásával, akár az ütő közepén, akár a fején, és az anyaghasználat szerint, amelyből maga a tollaslabda ütő áll.

A harmadik legelterjedtebb tollaslabda stílus a kombinált stílus, ahol valószínűleg ebben a kategóriában található a legnagyobb lefedettség az ehhez a stílushoz tervezett tollaslabda ütőkből . Ezt a stílust gyakran használják a sportolók, de a szabadidős tollaslabdában is, ahol az ember lazítani akar, és nem a legmagasabb teljesítményt nyújtja.

Tollaslabda kosarak

Milyen tollaslabda kosarat válasszunk az étlapról? A legtöbb szabadidős játékos mesterséges anyagokból, például nylonból vagy nejlon és minőségi parafa kombinációjából készült tollaslabda kosarakat használ. Professzionális használatra, a lehető legnagyobb pontossággal, tollas tollaslabda kosarakat szoktak használni a versenyeken.

Gyermek tollaslabda

A gyerekeknek szánt tollaslabda felszerelést úgy alakították ki, hogy az ütők rövidebbek, könnyebbek, kisebb fejűek legyenek, a zsinór a gyermek erejéhez igazodik.