NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - EKO FRIENDLY CARTA Thermal snack zacskó hurokkal, szürke, 20 x 12 x 30 cm

SPOKEY - EKO FRIENDLY CARTA Thermal snack zacskó hurokkal, szürke, 20 x 12 x 30 cm

Cikksz.:5902693295129
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - EKO FRIENDLY CARTA Thermal snack zacskó hurokkal, szürke, 20 x 12 x 30 cm
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
3.510 Ft Ár: 3.510 Ft
Megosztani Facebookon

Leírás:

CARTA táska: előnye a modern dizájn és a 100%-ban újrahasznosítható TYVEK anyag, amelyből a táska készül. Remek csomag reggelire vagy ebédre iskolába, vagy natúrkozmetikumok tárolására, melyeket alacsony hőmérsékleten érdemes tárolni. Szíj a nagyobb kényelemért és könnyebb hordozhatóságért.

Paraméterek:

Anyaga: TYVEK, PE hab, alufólia
Méretek: 20 x 12 x 30 cm

Ökológiai termikus snack csomagolás Spokey EKO BARÁT CARTA:

- EKO sorozatunk része - vízálló és mechanikailag ellenálló anyagból Tyvek, amely 100%-ban újrahasznosítható
-
a belső alumínium réteg hőszigetelést biztosít, amely megakadályozza a tartalom felmelegedését , kiválóan alkalmas csomagként reggelire vagy ebédre iskolába vagy kozmetikumok tárolására, amelyeket alacsony hőmérsékleten kell tárolni
- hurokkal felszerelve a könnyű hordozhatóság érdekében és rögzítés a mágnesen.

Csereet keres az eldobható csomagoláshoz és műanyag zacskókhoz, amelyeket általában élelmiszerek iskolába vagy munkába szállítására használnak? Válassza azt a megoldást, amely az első lépés a környezetszennyezés csökkentésében! Az EKO FRIENDLY CARTA egy 100%-ban újrahasznosítható, mechanikailag ellenálló, könnyű és vízálló újrafelhasználható csomagolás Tyvekből, amelyet mindig magával vihet.




Praktikus reggeli csomagolás

A Spokey EKO CARTA hihetetlenül könnyű! Tyvek anyagból készült, és PE habbal megerősített, mely biztosítja a kiváló minőséget és tartósságot . A belső alumínium réteg kiváló hőszigetelést biztosít. Ez megakadályozza, hogy a csomagolás és a tartalom felmelegedjen! Az EKO CARTA csomagolás hűvösen és mindig frissen tartja az ételeket és a gyümölcsöket. A csomagolást úgy alakították ki, hogy mindig kéznél legyen. A kényelmes pánt megkönnyíti a hordozhatóságot.




Termoburkolat EKO CARTA Vízállóú, így kozmetikumok tárolására is használható, melyeket érdemes hűvös és száraz helyen tartani. A környezetbarát csomagolás méretei (20 x 12 x 30 cm) és mágneses záródása miatt is nagyon praktikusak. A legjobb megoldás az ebéd munkába vagy iskolába szállítására.

Ökológiai anyagokból készült!

Világszerte nagy mennyiségű műanyagot állítanak elő, amelyek szennyezik környezetünket . A becslések szerint 2050-re tömegét tekintve több műanyag lesz az óceánokban, mint hal. A műanyag a természetben több mint 500 évig bomló anyag. Ez egy globális probléma, amelyet közösen tudunk befolyásolni. Bolygónk megmentésének első lépése a szemléletmód, a szokásaink és az újrahasznosítás megváltoztatása kell, hogy legyen! A Spokey csatlakozik a környezetvédelem küldetéséhez, ezért újrahasznosítható anyagokat használunk EKO sorozatunk gyártásánál. Ökológiai hőcsomagolás A Spokey EKO FRIENDLY CARTA könnyű, vízálló és mechanikailag ellenálló Tyvek anyagból készült, mely 100%-os újrahasznosíthatóságáról ismert!

Paraméterek:

anyag : Tyvek (100% újrahasznosított anyag), PE hab, alufólia
méretek: 20 x 12 x 30 cm
térfogat: 4,3 l
maximális terhelés: 3 kg

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse