NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - ZOOM multifunkciós szerszámkészlet ajándékdobozban: kés + zseblámpa hurokkal

SPOKEY - ZOOM multifunkciós szerszámkészlet ajándékdobozban: kés + zseblámpa hurokkal

Cikksz.:5902693292326
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - ZOOM multifunkciós szerszámkészlet ajándékdobozban: kés + zseblámpa hurokkal
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
7.180 Ft Ár: 7.180 Ft
Megosztani Facebookon

Spokey ZOOM többfunkciós szerszámkészlet:

- a készlet tartalmaz egy multifunkcionális zsebkést és egy praktikus könnyű zseblámpát
-
nagyon széles felhasználási kör, ami nagyszerűvé teszi otthon, túléléskor, kempingezéskor vagy autóban
- a többfunkciós eszközöket mindig jó kéznél tartani! Az elegáns fekete csomagolású Spokey ZOOM szettajándéknak is kiváló.

Ha nem tudja minden eszközét magával vinni, remek alternatíva aspokey ZOOM multifunkcionális eszköz, amely mindig kéznél lehet! Kompakt méreteinek köszönhetően bárhová magával viheti.

Többfunkciós zsebkés Spokey ZOOM

A ZOOM egy megbízható, többfunkciós kés, sokrétű felhasználási lehetőséggel, köszönhetően mellyel bármilyen problémát megoldhatsz otthon, a kertben vagy a szabadtéri kirándulások alkalmával. Ergonomikus formája, kis méretei és kényelmes fogantyúja kényelmes használatot biztosítanak a használat során. Ez egy univerzális multifunkcionális eszköz, amellyel bármilyen váratlan helyzet megoldására készen áll. A többfunkciós zsebkés tartalma:

- kés, olló, sörnyitó, konzervnyitó, lapos csavarhúzó, Philips csavarhúzó, körömreszelő, körömtisztító, dugóhúzó, kulcstartó

Bet a Spokey ZOOM multifunkciós szerszámon, amely különféle helyzetekben pótolhatatlan segítő, amelyet mindig kéznél tarthat. Kiváló alternatívája a szokásos eszközöknek, amelyeket nem mindig lehet kéznél tartani. A Spokey ZOOM kést a szabadtéri rajongók is értékelni fogják természeti kirándulásaik során.

 

 



Praktikus és könnyű zseblámpa Spokey ZOOM

Kiránduláskor, kempingezéskor, otthoni munkavégzés közben vagy a műhelyben a spoke ZOOM zseblámpa, amely a kézpántnak köszönhetően mindig kéznél lehet , mindenhol nagyszerűnek bizonyul. A minőség, a funkcionalitás és a könnyedség kombinációja biztosítja a láthatóságot a legnehezebb körülmények között is. A zseblámpa teljesítményét a LED diódák használata befolyásolja, amelyek a szabványosnál jóval kevesebb energiát fogyasztanak izzókot. Ezenkívülellenállóbbak az ütésekkel szemben, ami jelentősen befolyásolja élettartamukat. Az Ergonomikus forma és a vastagabb textúrájú használt alumínium növeli a használat kényelmét és megakadályozza, hogy a zseblámpa kicsússzon a kézből. A hosszú pántnak köszönhetően könnyen kézre akasztható, vagy a kulcsokra vagy a nadrág pántjára rögzíthető.

 

 

 



A szám A különféle munkákhoz naponta használt szerszámok mennyisége gyakran meghaladja a tárolóhelyek kapacitását. A Spokey ZOOM többfunkciós szerszámkészlet egy olyan megoldás, amely biztosítja, hogy a szükséges eszközök mindig kéznél legyenek...és egy helyen!

Paraméterek:

A készlet tartalma: többfunkciós kés, zseblámpa és elegáns tárolódoboz
Anyaga:
kés: 420 rozsdamentes acél, alumínium, ABS
zseblámpa kézszíj: alumínium, ABS, szilikon kapcsoló, polipropilén szíj
Méretek:
kés: 9,6 x 3,1 x 1,7 cm
zseblámpa: 10,5 x 3,2 x 3,2 cm
Súly:
kés: 93 g, zseblámpa: 110 g (elem nélkül)
A kés tartalma:kés, olló, sörnyitó, konzervnyitó , lapos csavarhúzó, Philips csavarhúzó, körömreszelő, körömtisztító, dugóhúzó, kulcstartó
Zseblámpa szíjjal:LED dióda: 3 W, fényáram: 80 lm, utánvilágítás: kb. 200 m , elem: 3x AAA (az elemeket a csomag nem tartalmazza)

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Zrušiť