NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

SUAVINEX - Üdvözöljük a világban - GIRL SET

SUAVINEX - Üdvözöljük a világban - GIRL SET

Cikksz.:3800406
Gyártó:Suavinex
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SUAVINEX - Üdvözöljük a világban - GIRL SET
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
18.670 Ft Ár: 16.803 Ft
Megspórol: 10 %
Megosztani Facebookon
SUAVINEX SZETT Üdvözöljük a világban - LÁNY "Üdvözlünk a világban" szett lányoknak ideális ajándék az újszülött babáknak. Ráadásul a Suavinex gyógyszeriparral együttműködő spanyol márka által hozott gyönyörű dizájnban.
Javasolt életkor: születéstől.
A készlet tartalma: • 2 db 150 ml-es flakon kerek szilikonnal lassú folyású csecsemő. A cumi kis nyílása kis mennyiségű folyadékot szállít át. Ideális az újszülött életének első napjaira. A széles szájú flakon megkönnyíti a szülők számára a mosást, ételkészítést, stabilabb az üveg. • 2 db 270 ml-es palack szilikon 3 állású áramlással a szabályozáshoz, mely lehetővé teszi a palack beállítását a gyermek szívóképességének megfelelően. A 3 állású csecsbimbóval egyszerűen forgatva koordinálhatja a tőgybimbón átáramló táplálék erejét. A széles szájú flakon megkönnyíti a szülők számára a mosást, ételkészítést, stabilabb az üveg. • 1 db Fusion cumi - 2-4 m fiziológiás szilikon cumival újszülött vagy koraszülött babák számára. Kicsi, innovatív formája és tökéletesen lapos célpontja minimalizálja a habcsók körüli bőrrel való érintkezést. Megnyugtatja a babát. • 1 db cumicsipesz, amely megakadályozza a cumi leesését vagy elvesztését. • 1 db tejpor adagoló. Négy színes tárolórekeszt tartalmaz, amelyek segítik a tervezett etetést. Higiénikus tejtárolás, kényelmes töltés.
A Suavinex márkájú termékek díszítésére használt színek természetesek és nem mérgezőek. EU-n belül készült. Minden termék BPA-mentes, klinikailag tesztelt és egy spanyol gyógyszergyártó által gyártott.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse