NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

TINY LOVE - Gymini Treasure The Ocean interaktív 2in1 játéktakaró, 0m+

TINY LOVE - Gymini Treasure The Ocean interaktív 2in1 játéktakaró, 0m+

Cikksz.:TL1207006830
Gyártó:Tiny Love
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
TINY LOVE - Gymini Treasure The Ocean interaktív 2in1 játéktakaró, 0m+
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
45.060 Ft Ár: 45.060 Ft
Megosztani Facebookon

2 az 1-ben takaró a csodálatos víz alatti világ dizájnjában Születéstől fogva magára vonzza a gyermek figyelmét, és különféle tevékenységeket kínál a gyermek minden érzékszervének stimulálására. A takaró egyedi, tengeri csillag alakú függő körhintát tartalmaz, amely minden gyermeket magával ragad, akár fény-, akár hangeffektussal, ahol akár 6 dallam közül választhat. Amikor a baba felnő, a körhinta kioldódik, és hirtelen egy interaktív játékká változik, amely csupa móka, amely reagál a gyengéd gyerekek ütéseire. A takaró egyedi elcsúsztatható középső résszel rendelkezik a rúdon, amely a gyermek számára az igényeihez és életkorához igazodó környezetet biztosít a fejlődés és a növekedés teljes időszakában. A baba beleszeret a különféle plüssjátékokba, a tükörbe és a rágcsálókba is. Akár 18 fejlesztő tevékenység és interaktív játékok biztosítják a tökéletes játékélményt.
Biztonságos tükör és különféle szórakoztató tevékenységek közvetlenül a takarón támogatják a babát, hogy hason játsszon. A függő játékok és sok más tevékenység stimulálja a gyermek minden érzékét. Az egyes játékok, köztük az interaktív körhinta, külön is használhatók a takarón kívül, és a C-gyűrűnek köszönhetően babakocsira vagy autósülésre rögzíthetők.
A takaró minden eleme úgy van kialakítva, hogy a baba láthassa jól és kényelmesen játszani. Amikor a baba felnő, a rúd eltávolítható, és a takaró továbbra is használható különálló játékpárnaként.

Jellemzők:
- Tengeri csillag alakú zenei körhinta 6 dallammal és fénnyel effektusok és különféle módok felhasználási lehetősége - körhinta, dallamokkal, fényeffektusokkal, érintéses interakciós mód babákkal való játékokhoz - Állítható rúdívek - Tengeri teknős kagyló formájú - Csillag alakú tengeri csillag - tengeri paradicsom nyikorgó lamellákkal és csengővel - Biztonságos tükör az önismerethez - Szatén szalagok - Mosógépben mosható takaró - Születéstől alkalmas gyermekek számára - 3xAA elem szükséges, ami nem része a csomagnak
Méret : 86x78x45 cm
- Fejleszti a gyermek hallását, látását és tapintását. A finom dallamok serkentik a baba hallását, míg a különböző anyagokból készült színes elemek vizuális élményt jelentenek a baba számára. - Támogatja a motoros készségeket. Az érdekes játékok felzárkóztatásra és megfogásra, majd később játékra csábítják a gyermeket, ami fejleszti motoros képességeit. - Hozzájárul az ismeretek fejlesztéséhez. A gyermekek kíváncsiságának serkentése és az állandó kutatások ösztönzése kapcsolatot teremt a gyermekben az ok és okozat között.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse