NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

WIKY - Autópálya hurokkal 560 cm 2 kocsi

WIKY - Autópálya hurokkal 560 cm 2 kocsi

Cikksz.:WKW013290
Gyártó:Wiky
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
WIKY - Autópálya hurokkal 560 cm 2 kocsi
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
14.860 Ft Ár: 14.860 Ft
Megosztani Facebookon
WIKY - Autópálya hurokkal 560 cm 2 kocsi

 

Autópálya 2 autós hurokkal. A pálya méretei 140 x 66 cm, hossza 560 cm. Az autók vizuálisan módosíthatók további alkatrészekkel. 2 autó és 2 vezérlő. Digitális kerékszámláló.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Autópályák és garázsok játékautók számára

Autópályák és garázsok játékautók számára

Minden fiú álma, hogy otthon legyen versenypályája. Az autópálya sok szórakozást nyújt, és 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára, és felnőttek is játszhatnak vele. A pálya 2 vagy több autót tartalmaz, melyeket villanymotor hajt, és különböző kerek formákban futnak. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy versenyezzenek egymással, és ez az egyik oka annak, hogy az autópályák olyan vonzóak. Az autókat egy kontroller vezérli, amellyel a sebességet is szabályozza.

Autópályák megoszlása: autópályák a legkisebb, klasszikus és technológiailag fejlett autópályákhoz . Lehetőség van például pályaalkatrészek, autók, alkatrészek vásárlására, stb.

Az autópályákat ezektől a Carrera, Golden Bright, Smoby és mások márkáktól értékesítik.

A gyermekautó-garázsok remek kiegészítők a fiúknak. A játékautók garázsai kiegészíthetők például mechanikus emelővel, mechanikus emelővel, rámpával, mechanikus kapcsolókkal, fény- és hangeffektusokkal, híddal, játékautókkal és egyéb érdekes elemekkel. Néhány garázstípus 1 éves kortól alkalmas gyermekek számára, és minden fiúnak fel kell szerelnie őket. A játékautók garázsai béres anyagokból vagy akár faanyagból készülnek. A garázsok gyártásához felhasznált műanyagok kiváló minőségűek és nem károsak az egészségre. Ellenállnak a sérüléseknek. Nemcsak a háztartásban szeretik őket a gyerekek, hanem az óvodában is szívesen játszanak velük.

Az autógarázsgyártók közé tartozik a Bburago, Big, Carrera, Dickie, Golden Bright, Hasbro, Hor Wheels, Klein, Mac Toys, Majorette, Mattel, Wader és hasonlók.