NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

BABYONO - Anti-kólika cumisüveg NATURAL NURSING 180ml

BABYONO - Anti-kólika cumisüveg NATURAL NURSING 180ml

Cikksz.:1450-BO
Gyártó:BabyOno
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
BABYONO - Anti-kólika cumisüveg NATURAL NURSING 180ml
Termékváltozók
Available in 2 variants
BABYONO - Anti-kólika cumisüveg NATURAL NURSING 180ml
BABYONO - Anti-kólika cumisüveg NATURAL NURSING 180ml
Név szerint: BABYONO - Anti-kólika cumisüveg NATURAL NURSING 180ml
Cikksz.: 1450-BO
Elérhetőség: 3-5 nap
0
Rendes ár: 2.050 Ft
Product Price: 2.050 Ft
BABYONO - Antikolikus cumisüveg NATURAL NURSING 260ml
BABYONO - Antikolikus cumisüveg NATURAL NURSING 260ml
Név szerint: BABYONO - Antikolikus cumisüveg NATURAL NURSING 260ml
Cikksz.: 1451-BO
Elérhetőség: 3-5 nap
0
Rendes ár: 2.240 Ft
Product Price: 2.240 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
2.050 Ft Ár: 2.050 Ft
Megosztani Facebookon
A NATURAL NURSING kollekció természetes válasz a csecsemők igényeire.
- speciálisan kialakított forma utánozza az anya mellét - a cumi egyedi kialakítása támogatja a természetes szopási reflexet - a kólika elleni szelep gondoskodik a megfelelő légáramlásról etetés - a legvékonyabb kólika elleni cumisüveg a piacon - a cumisüveg profilozott formája lehetővé teszi a cumisüveg könnyű megtartását még újszülöttek kis kezével is - az EU szabványok szigorú betartása miatt bízhat a termék magas minőségében - minden termék BPA-mentes
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Ono baba

Ono baba

A Baby Ono márka 1990 óta működik a piacon, számos díjat és elismerést kapott. A Baby It célja, hogy támogassa a szülőket a gyermeknevelésben, és biztosítson számukra különféle termékeket, amelyek elengedhetetlenek a gyermek megfelelő fejlődéséhez. Minden terméket úgy terveztek, hogy biztosítsák a megbízható megoldást, az ergonómiát és a termékek egyszerű használatát. Minden Baby Ono termék a gyermekek igényeire szabott, biztonságos termék, és az Európai Unió vonatkozó előírásainak és szabványainak megfelelően készült. Minden termék alapos vizsgálaton esik át. A Baby Ono termékek több millió szülő bizalmát nyerték el szerte a világon.

A Baby Ono márka gyártója különféle takarókat, fürdőlepedőket, vizes játékokat, falatokat, csörgőket, palack- és cumitisztító keféket, tálakat, kanalakat, eldobható női bugyit, tapadókorongokat, ollót, sarokvédőt, cumi tokot, habszivacsot kínál. rejtvények, fogó cumi, hőmérők, pamut pelenkák, takarók, olló, bögrék, zenélő körhinták, nedvszívó párnák nőknek, fésűk, fogkefék, mellszívó, autófűtők, hőcsomagolások, sterilizátorok, utazóágyak, ruha és gumi előke, manikűr és egyebek praktikus kiegészítők gyerekeknek és anyukáknak.

  • A Baby Ono hőfóliát úgy tervezték, hogy fenntartsa a meleg vagy hideg ételek hőmérsékletét. Utazáshoz, sétához használható. Hosszú autós utakhoz autófűtőt ajánlunk , melynek köszönhetően anélkül melegítheti fel ételeit, hogy meg kellene állnia az autóval.
  • A szép, kétoldalas és kétrétegű, buborékos szerkezetű Baby Ono takarók alkalmasak otthonra vagy kinti sétákra.
  • A Baby Ono törölköző pamutból készült, kiváló nedvszívó tulajdonságokkal, születésüktől alkalmas gyermekek számára. Meg fogja felelni a nagyon igényes szülők követelményeinek és elvárásainak.
  • A különböző típusú manikűrök , beleértve a fogót és az ollót, nagyszerű segítséget nyújtanak a gyermekek higiéniájának megőrzésében.
  • A gyermek inzultusához egyéb hasznos segédeszközöket is ajánlunk, például nyálkaszívókat , amelyek többféle színben kaphatók.
  • A gyártó nem feledkezik meg a gyerekek biztonságáról sem. A Baby Ono márka különféle biztonsági zárakat, asztalsarok védelmet kínál Önnek, amelyek védenek a sérülésektől.
  • Etetéshez ajánljuk például a praktikus tálakat , melyeket akár utazáshoz, akár otthoni használatra is használhatsz, illetve olyan bögréket , amelyek a gyermeked képességeinek fejlesztésére szolgálnak.
  • Az anyukák minden bizonnyal értékelni fogják a különféle Baby Ono mellszívókat, nedvszívó betéteket , bugyit és még sok mást