NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

BABYONO - Első oktatókönyv Dream Team C- Több kollekció

BABYONO - Első oktatókönyv Dream Team C- Több kollekció

Cikksz.:779-BO
Gyártó:BabyOno
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
BABYONO - Első oktatókönyv Dream Team C- Több kollekció
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
5.770 Ft Ár: 5.770 Ft
Megosztani Facebookon
Az első DREAM TEAM könyv bemutatja a C MORE csapat szereplőit:
- ANDY - elefánt - minden titok bizalmasa, mindig van ideje beszélgetni; - ADELLE - zsiráf - a szórakozás és a tánc szerelmese, mindig zene kíséretében, örök optimista; - ARCHIE - panda - a találkozások szerelmese, aki nagyon ragaszkodik az emberekhez; - ZACK - a zebra - egyszerűen mindenhol ott van és nagyon társasági.
A felszerelt tükörnek köszönhetően a csapat részének érezhetjük magunkat! A könyv lehetővé teszi új készségek elsajátítását a markolat gyakorlásától, az íny munkájának nyúlványokkal való serkentésén át a számolás megtanulásáig és a különböző anyagszerkezetek tanulmányozásáig.
A DREAM TEAM brosúra a C: MORE kollekció, amely a gyermek megfelelő pszichomotoros fejlődésével MADE. Serkenti a látást, tapintást és hallást. A legújabb játékkollekciónak köszönhetően többet láthatnak gyermekeink: C: A TENGER EZ A VILÁG A GYERMEK SZEMÉBEN:
- ÚJSZÜLETETT - látja, ami elöl van, közelről, csak feketében és fehér - 3 HÓNAP - a gyermek kezd tisztábban látni és felismeri a szülőket, a színeket - 8 HÓNAP - tisztább a kép a gyermek szeme előtt, a kisgyermek elkezdi edzeni a szem és a kéz koordinációját - 12 HÓNAP - a gyermek tisztán lát színben, de látása csak 2 éves korig fejlődik ki teljesen
Tulajdonságai:
- Segíti a látás-halló-motoros koordináció elsajátítását. - Kontrasztos színek, amelyek támogatják a gyermekek szemének fejlődését. - Segíti a motoros és manuális készségek gyakorlását (karcolás, váltás). - A formák, textúrák és hangok stimulálásával fejleszti a kognitív készségeket. - Fejleszti a gyermek fantáziáját.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse