NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

CANPOL BABIES - Szívószivattyú szívócsővel

CANPOL BABIES - Szívószivattyú szívócsővel

Cikksz.:56-007
Gyártó:Canpol Babies
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
CANPOL BABIES - Szívószivattyú szívócsővel
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
1.840 Ft Ár: 1.840 Ft
Megosztani Facebookon
Könnyű kezelhetőségű tubusos orrszívó.
Az orrszívó 3 év alatti gyermekek számára készült, akik nem tudnak önállóan orrot fújni. A felesleges nyálka kiszívására szolgál a gyermek orrlyukaiból, ami köhögést vagy fülgyulladást okozhat. A szívószivattyú előnye a szívóteljesítmény szabályozása.
A szívószivattyú működése egyszerű, nem igényel szűrőcserét, akkumulátorok használatát.
Használati utasítás:
- Helyezze a gyermeket hanyatt a kiságyba vagy a pelenkázóasztalra. A jobb látás érdekében kissé megdöntheti a baba fejét. Egyes szülők szívesebben teszik az ölükbe a babát. - Óvatosan helyezze be a tapadókorong végét a gyermek orrlyukába, a szilikon szájrészt pedig a saját szájába. A szájrészen átszívva vákuumot hoz létre, amely kiszívja a nyálkát a gyermek orrlyukából. Szükség szerint állítsa be a szívóerőt. Javasoljuk a szívóerő fokozatos növelését. - Gyakran előfordul, hogy a nyálka túl sűrű és száraz, és nem lehet kiszívni. Ilyen esetekben javasoljuk az orrlyukak fiziológiás oldatos permetezését. - A szívókészüléket szivacs védi a nyálka szájba való esetleges elszívása ellen. Miután elhasználódott vagy piszkos, egy darab vattát helyezhet a műanyag csőbe. - A baba orrlyukainak tisztítása után hagyja abba a szívást. Tisztítsa meg a gyermek orrlyukait egészségügyi betéttel.
Az aspirátor tisztítása:
Tartsa tisztán. Szerelje szét az aspirátort az 1. ábra szerint. Távolítsa el a nyálkamaradékot az aspirátor végéről folyó víz alatti öblítéssel. Mossa el az összes alkatrészt enyhe tisztítószerrel meleg vízben. Alaposan öblítse le és szárítsa meg. Ne forrald fel! Az elszívó (a szivacs kivételével) mosogatógépben mosható.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse