NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

SKIP HOP – ugorj és fedezz fel 4 m+

SKIP HOP – ugorj és fedezz fel 4 m+

Cikksz.:304350
Gyártó:Skip Hop
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SKIP HOP – ugorj és fedezz fel 4 m+
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
52.570 Ft Ár: 52.570 Ft
Megosztani Facebookon

Az ugrásmérés funkcióval gyermeke meg fogja jutalmazni, ha színes fényekkel, zenével és tapssal játszik a 100. ugrásnál! 360°-ban elforgatható üléssel van felszerelve, így a gyermek minden oldalt felfedezhet. A mozgatható játékok és a klipsz segítik a gyermek fejlődését és változatossá teszik a tevékenységet. Amikor a baba végzett, egyszerűen hajtsa össze a jumpert, könnyen tárolható és tökéletes a mozgáshoz.
- 20 vagy több fejlesztő tevékenység - egy megvilágított felhő színes fényekkel és hangokkal jutalmazza a babát: 4 szórakoztató hangeffektus - a taps száz ugrásban - szülői emlékeztető az ellenőrzéshez Clip - rács és játékok: ugró róka Jack úgy ugrál, mint egy baba, méhek zörögnek és integetnek, sündisznó alakú tükör tamburákkal - könnyen összecsukható, a szíj pedig biztosítja az összecsukást utazáshoz - 360 ° forgatható ülés, hogy a baba ugrálhasson és foroghasson - az ülésre rögzített levélrágók - négy kapszula vidám színeket tár fel, amikor a baba ugrik - állítható magasság (5 fok) - JPMA tanúsítvánnyal rendelkezik, megfelel az ASTM F20210 szabványoknak - három AAA elem szükséges, amelyeket nem tartalmaznak - 4 m + életkornak megfelelő
A termék méretei: 88 cm x 85 cm x 73 cm


Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Kidobók gyerekeknek

Kidobók gyerekeknek

Remek eszköz a gyermek szabadidejének kihasználásához. A kínált kidobók különböző színűek, formájúak labda vagy különféle vidám állatok formájában. A kidobó mozgásra ösztönzi a gyermeket, és támogatja motoros készségeit és képességeit. Használatkor ügyelni kell a garat maximális teherbírására és térbeli használatára (belső vagy külső). Ezeket a termékeket a B-TOYS , JOHN , MONZA , LUDI , PETITE & MARS gyártóktól kínáljuk.