NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - ALPHA SET - Asztalitenisz szett hálóval együtt

SPOKEY - ALPHA SET - Asztalitenisz szett hálóval együtt

Cikksz.:5907640843521
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - ALPHA SET - Asztalitenisz szett hálóval együtt
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
4.890 Ft Ár: 4.890 Ft
Megosztani Facebookon
Kétszemélyes szabadidős játékhoz készült készlet, 2 ütőből, 3 labdából és nylon hálóból fogantyúval. Az ütő sima felülete 1,8 mm vastagságban Sebesség: 1/10:5 Forgatás: 1/10:7 Vezérlés 1/10:7 Ütők száma: 2 db Labdák száma: 3 db Háló a készletben
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Zrušiť
 
 
Asztali tenisz

Asztali tenisz

Az asztalitenisz általában ping -pongnak nevezik, ez az egyik leggyorsabb sportág. Az asztalitenisz vagy a ping-pong nemcsak Szlovákiában vált népszerűvé, hanem a világon a legelterjedtebb sportok közé tartozik, mind profi játékosok, mind szabadidős szinten. Ennek a sportágnak a neve abból a hangból ered, amikor a labdát egy ütő lövi ki , ami a pingpongjátékosok elengedhetetlen kelléke.

Ez egy érintés nélküli labdajáték , amelyet pingpong ütővel játszanak. Ellentétben a hasonló sportokkal, mint például a tenisz, a tollaslabda vagy a squash, az asztaliteniszben a hálóval kétfelé osztott játékfelület az asztal talajszint feletti teteje, amelyen a játékosok mozognak. Vagy két játékos, azaz egyéni, vagy négy játékos, más néven páros játszható.

Minden asztaliteniszező alapfelszerelése szükségszerűen egy ütő, egy labda, egy háló és egy asztaliteniszasztal.

Labda

Az asztaliteniszben kétféle labdát használnak. A régebbi celluloid anyag és az újabb kevert különböző típusú műanyagok. Az előírt szabályok szerint a labdának van egy bizonyos súlya, amelyet a megadott tartományon belül be kell tartani. A pingpong labdának mindenképpen egyenletes formájúnak és falvastagságnak kell lennie, hogy egyenletes pattogást biztosítson.

Rakéta

Az asztalitenisz szerves részét képezi az ütő is, amely egy fogantyúból és saját játékteréből áll, ami tulajdonképpen egy kompakt egységet alkot. Régebben a csupa fából készült rakéták voltak, manapság tele anyagi találmányokkal, gyakran találkozhatunk több rétegből összeállított kompozit anyagokkal, többféle faanyagot használnak, és nem utolsósorban népszerű karbon anyagokkal. A rakéta oválissága nincs különösebben korlátozva, de általában húsz centiméter körüli az átmérője. Az ütő játékfelülete mindkét oldalán gumi felülettel van ragasztva

Asztalitenisz asztal

Sportversenyekhez az asztalitenisz asztal pontos méretekkel rendelkezik. Az asztal felső lapjának tömböt kell alkotnia, ahol a vastagságának elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a labda azonos pattogását biztosítsa a felület minden részén.

Rekreációs célból gyakran nem figyelik a felület méreteit és egyenletességét, valamint a lepattanás magasságát - például kültéri játékhoz elterjedt a csupa kőből készült ping-pong asztalok használata, amelyeknél lényegesen nagyobb a pattanás.