NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - LEGO Harry Potter adventi naptár 76404

LEGO - LEGO Harry Potter adventi naptár 76404

Cikksz.:2276404
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - LEGO Harry Potter adventi naptár 76404
Termékváltozók
Available in 13 variants
LEGO - LEGO Harry Potter adventi naptár  76404
LEGO - LEGO Harry Potter adventi naptár  76404
Név szerint: LEGO - LEGO Harry Potter adventi naptár 76404
Cikksz.: 2276404
Elérhetőség: Raktáron
4
You save: 16%
Rendes ár: 12.250 Ft
Product Price: 10.412 Ft
LEGO – adventi naptár Marvel A galaxis őrzői 76231
LEGO – adventi naptár Marvel A galaxis őrzői 76231
Név szerint: LEGO – adventi naptár Marvel A galaxis őrzői 76231
Cikksz.: 2276231
Elérhetőség: 3-5 nap
0
Rendes ár: 11.780 Ft
Product Price: 11.780 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
12.250 Ft Ár: 10.412 Ft
Megspórol: 15 %
Megosztani Facebookon

LEGO® Harry Potter 76404 Adventi naptár

 

Ajándékozza meg a szemüveges varázsló 7 éves és annál idősebb rajongóit ezzel a filmek ihlette LEGO® Harry Potter Adventi Kalendáriummal (76404). 24 ajándék rejtőzik benne, és mindegyik egyre jobban bővíti játéklehetőségeit.

Játssz el jeleneteket a Harry Potter filmekből

December 1-től minden ajtó mögött találsz egy kis meglepetést Harry Potter világából. A játékok között 7 minifigura található: Harry Potter, Sirius Black™, Killing Myrtle, Lord Voldemort™, Horace Slughorn, Nymphadora Tonks és Neville Longbottom™ – valamint a Harry Potter-filmek ikonikus elemei. Az első 3 játék az első filmen alapul, a következő 3 nap a második film szellemében fog tetszeni és így tovább. Karácsony közeledtével a gyerekek még több varázslatos pillanatot élhetnek át, vagy saját maguk találhatják ki varázslatos kalandjaikat az egyes játékok összekapcsolásával. Még egy társasjátékot is kipróbálhatnak, miután kinyitották az összes ajtót. A sok játéklehetőségnek köszönhetően ez a mókás varázslat nem múlik el egész évben!

  • Varázslatos karácsonyvárás – A LEGO® Harry Potter™ adventi naptár (76404) minden ajtaja mögött a kis varázslófilmek ihlette meglepetésjáték rejtőzik.
  • 7 minifigurát tartalmaz – Harry Potter™, Sirius Black™, Killing Myrtle, Lord Voldemort™, Horace Slughorn, Nymphadora Tonks és Neville Longbottom™, valamint a Harry Potter filmek ikonikus elemei.
  • Build Movie Scenes – Az első 3 játék az első filmen alapul, a következő 3 napot a második film ihlette, és így tovább. A gyerekek azonban számtalan kalandot tudnak maguk elé varázsolni
  • Egész évben tartó ajándék – A LEGO® Harry Potter™ adventi naptár egy karácsony előtti csemege minden 7 éves és annál idősebb kis varázslónak, boszorkánynak vagy muglinak
  • Rengeteg játéklehetőség – A karácsonyi naptár játékai egyszerűen kombinálhatók más LEGO® Harry Potter™ készletekkel, így még több játék- és megjelenítési lehetőség érhető el
  • Van egy játék is - Az összes ajtó kinyitása után egy játék is várja a gyerekeket, ahol a Harry Potter világából most kapott játékokat használhatják
  • Egy kiterjedt sorozat részét képező LEGO® Harry Potter™ készletek kis varázslókat, boszorkányokat és muglikat hoznak el kedvenc karaktereiket ismerős helyszínekre, tele varázslatos kalandokkal.
  • Garantált minőség – Minden LEGO® darab megfelel a szigorú ipari minőségi szabványoknak, így biztosítva a kompatibilitást, valamint a következetes össze- és szétválasztásukat


Alkatrészek száma: 334
Gyermekeknek: 7 éves kortól

Készítsen még varázslatosabb karácsonyt Harry Potter rajongóinak ezzel az adventi naptárral, amely 24 varázslatos Harry Potter játékot rejt minden nap.

 

  • A legjobb adventi naptár Harry Potter-rajongóknak ajándékkal minden ablak mögött.
  • Tartalmazza Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasley minifiguráit és sok más elemet.
  • A gyerekek átalakíthatják Harry csodálatos utazását a Magánútról a Roxfortba.
  • Ez a varázslatos naptár tökéletes karácsony előtti ajándék 7 évesnél idősebb gyermekek számára.
  • Mind a 24 ajándék kombinálható más LEGO® Harry Potter készletekkel.
  • Az építhető elemek között megtalálod a Dursley kandallót, amelyen keresztül levelek érkeznek.
  • A 24-es ablak mögött színes pálca található, amivel a naptárra nyomtatott társasjátékot lehet játszani.

 

A LEGO® Harry Potter sorozatú játékokkal minden gyermek beléphet a varázslat világába. A LEGO® készletek megfelelnek az iparág szigorú minőségi előírásainak. A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

 

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Harry Potter

Harry Potter

A Lego Harry Potter téma a film alapján készült. Az első díszletek 2001-ben jelentek meg. Az új filmekkel új díszletek készültek. 2018-ban bejelentették, hogy további együtteseket hoznak létre a Harry Potter -film alapján . 2007 után ez a téma egy időre megszakadt. 2010 júniusában indult a Harry Potter videojáték 1-4 évre. A Lego Harry Potter 5-7 kiadása 2011 novemberében jelent meg. A Warner Bros. és a Lego 2010 februárjában jelentette be, hogy hat készletet adnak ki októberben. Augusztusban egy társasjáték is elérhetővé vált. 2013-ban megszűnt a sorozatgyártás. A Harry Potter és a varázskőből tizenegy sorozat készült, ebből három jövőre jelent meg. Az azkabani fogoly tizenegy sorozata jelent meg. A negyedik filmből, A tűz serlegéből mindössze négy díszlet jelent meg. Az ötödik film, A Főnix Rendje alapján csak egy díszletet adtak ki. A Third Revival Series készletek 2019. június 1-jén jelentek meg.

2011

2011-ben négy fő készletet adtak ki. A Diagon Alley januárban jelent meg. Június 1-jén megjelent a másik három készlet.

2016

Lego Dimensions néven csapatcsomagot készítettek az Egyesült Államokban. Ez a tartozék mikrobuszok, a repülőgép kis változatai, más frizurát és fehér helyett barna pálcát tartalmaz.