NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

WIKY - Greenex Scientific készlet megújuló energia 115 részes

WIKY - Greenex Scientific készlet megújuló energia 115 részes

Cikksz.:WKW013776
Gyártó:Wiky
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
WIKY - Greenex Scientific készlet megújuló energia 115 részes
Termékváltozók
Available in 4 variants
WIKY - Greenex Scientific készlet megújuló energia 115 részes
WIKY - Greenex Scientific készlet megújuló energia 115 részes
Név szerint: WIKY - Greenex Scientific készlet megújuló energia 115 részes
Cikksz.: WKW013776
Elérhetőség: 2-3 nap
0
Rendes ár: 8.300 Ft
Product Price: 8.300 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
8.300 Ft Ár: 8.300 Ft
Megosztani Facebookon
WIKY - Greenex Scientific készlet megújuló energia 115 részes

 

Tudományos készlet megújuló energia 115 rész. 10 eszköz összeállítására van lehetőség - szoláris repülőgép, napelemes robotjáró, űrnapelem turbina, napelemes helikopter, napelemes GoGo kocsi, napelemes versenyző, napelemes triceratopok, napelemes stegosaurus, napelemes apatosaurus, szélturbinával hajtott LED izzó.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Műszerek és tudományos műszerek

Műszerek és tudományos műszerek

Az eszközök és tudományos műszerek nagyszerű ajándékot jelentenek a felfedezni és tanulni vágyó gyermekek számára .

A természet felfedezése

Felejthetetlen élményekben lesz része, miközben állatokat vagy rovarokat fedez fel a természetben. Változatos kínálatunkban mikroszkópokat és rovarkutató laboratóriumot talál.

Optika és kaleidoszkópok

Ezek a csodaeszközök segítenek a gyerekeknek felfedezni és megérteni látásunk működését. Kínálatunkból mindenképpen nézzen teleszkópokat, projektorokat és távcsöveket. Felejthetetlen bepillantást nyerhet az optika világába.

Távcső

Ezek optikai megfigyelő eszközök, amelyek közelebb hozzák hozzánk a távoli tárgyakat. Két alapvető funkciójuk van - nagyítás és kicsinyítés. Egy másik funkció a távcső tervezése. Klasszikus, direkt, vízálló, nitrogén töltetű, optikai elemek és anyagok.

A tárgyakról érkező elektromágneses sugárzást nagy területen és törésen keresztül gyűjti össze, és a sugárzást visszaverve létrehozza a képét.

A legrégebbi távcsövek közé tartoznak az optikai távcsövek. Elfogják az optikai sugárzást. A rádióteleszkópokat rádiótávcső veszi fel. Az általunk használtak felfogják a föld légköréből kibocsátott elektromágneses sugárzást.

Optikai távcső

Az optikai sugárzáshoz használt távcső növeli a megfigyelt tárgy látószögét. A lencse a fókuszsíkban képet alkot az általunk megfigyelt tárgyról.

Hans Lippershey volt az első, aki megépítette a távcsövet. 1608-ban történt. Galileo Galilei megépítette az első csillagászati távcsövet. Csillagokat fedezett fel a Tejútban, a Jupiter holdjait, napfoltjait. A két csatlakozót tartalmazó távcsövet Johannes Kepler tervezte. A tükörteleszkópot Isaac Newton építette.

Teleszkópok

Ez egy nagyméretű távcső, amelyet a csillagászatban használnak. Velük figyelik az ég csillagait.

Meteorológiai állomás

Ez egy meteorológiai elemek megfigyelésére és mérésére tervezett eszköz. A leggyakrabban használt hőmérők közé tartozik a higany, az alkohol, a csapadékmérő, a heligráf és hasonlók. Az érzékelők az UV sugárzás, a nap intenzitása, a sugárzás, a láthatóság és hasonlók mérésére vannak felszerelve. Megfelelő környezetben kell elhelyezni. A mért adatok a központi irodába kerülnek.

Meteorológiai állomásnak nevezik a levegő páratartalmát, hőmérsékletét mérő készüléket is, de a drágább eszközök között van esőmérő és szélmérő is.

Nálunk National Geographic márkájú külső érzékelővel ellátott állomást vásárolhat. Méri a külső és belső hőmérsékletet, páratartalmat és előrejelzi az időjárást.

Mozgásrögzítő kamerák

Ezekkel a kamerákkal bárhol rögzítheti mozgását. A fényképezőgép képes fényképeket készíteni és rögzíteni. A kínálatunkban látható összes kamera sisakra rögzíthető, tartalmaz kerékpártartót, sisakpántokat, USB kábelt, power bankot, vízálló tokot és két újratölthető akkumulátort.

Mikroszkópok

A mikroszkópok olyan optikai eszközök, amelyek kisméretű tárgyakat vagy rovarokat nagyítanak fel. Az optikai mikroszkópokon kívül más típusú mikroszkópok is léteznek. Ez a mikroszkóp fénysugarakat használ.

A készülék állványt alkot, és szilárd láb tartja meg. Az állvány mechanikával van felszerelve. Ez a mechanizmus segít neki simán és pontosan mozgatni a csövet. A cső olyan cső, amely megfeketedett. A szemlencse felülről, a lencse pedig alulról megy. Megakadályozza az oldalról érkező fényt.

Mikroszkóp leírása

Ennek a csodálatos eszköznek az alapja a lencséket és a szemlencsét alkotó lencsék. Az egyszerű két összekötő lencserendszerből áll, és közös optikai tengelyük van. Az objektív kicsi gyújtótávolságú. Egy tárgyat helyeznek el a kandalló közelében.

Az első mikroszkópot Zacharias Jansen állította össze 1590-ben. Galileo Galilei építkezéssel foglalkozott. Anton van Leeuwenhoek épített egy egyszerű mikroszkópot 1676-ban. Robert Hook 1665-ben írta le a mikroszkóp felépítését. 1847-ben a Cari Zeiss megkezdte az első mikroszkópok gyártását.

A market24-en található kínálatunkban műszerek és tudományos műszerek kategóriában LED lámpákat , planetáriumokat , LED lámpákat , mikroszkópokat , rádiókat is talál.