NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

COBI - Titanic 1: 450, 722 k

COBI - Titanic 1: 450, 722 k

Cikksz.:CBCOBI-1929
Gyártó:Cobi
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
COBI - Titanic 1: 450, 722 k
Termékváltozók
Available in 5 variants
COBI - Titanic 1: 450, 722 k
COBI - Titanic 1: 450, 722 k
Név szerint: COBI - Titanic 1: 450, 722 k
Cikksz.: CBCOBI-1929
Elérhetőség: 5 nap
0
You save: 4%
Rendes ár: 19.250 Ft
Product Price: 18.672 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
19.250 Ft Ár: 18.672 Ft
Megspórol: 3 %
Megosztani Facebookon
COBI - Titanic 1: 450, 722 k

 

Készítsen egy egyedülálló modellt a brit Titanic óceánjárójáról, amelyet 1911-ben hoztak létre. A Titanic egyike volt a három olimpiai típusú gőzösnek, a többi olimpiai és gigantikus. A modell 1: 450 méretű és 64 x 15 cm méretű. A csomag 722 építőelemet tartalmaz. Nem tartalmaz számokat. A hajó alján olyan kerekek találhatók, amelyek lehetővé teszik a mozgást szilárd felületen.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Zrušiť
 
 
COBI

COBI

COBI készletek a szomszédos Lengyelországban gyártják, és Közép- és Kelet-Európa legnagyobb gyártói. 1992 óta gyártják őket, és az évek során nemzetközi értékesítési hálózatuk a világ több mint 60 országára terjedt ki. COBI megvalósítja a termékek minden fázisát a tervezéstől a boltokba szállításig. Minden COBI termék minőségi anyagból készülnek, megfelelnek a szigorú szabványoknak és olyan európai laboratóriumok által tanúsítottak, mint a TUV Rheinland Group.

Átlátszó csomagolásának köszönhetően azonnal látható, hogy melyik COBI kit gyűjtemény, hány blokkot tartalmaz, és pontosan mi építhető belőlük.

A Market 24 menüben olyan kollekciókat találhat, mint az Action Town , a Maserati és a Škoda autómodellek 1:35 méretarányban, a Small Army , a Small Army - repülőgépek , a Smithsonian , a Super Wings , a World of Tanks , a World of Warship s és a történelmi Youngtimer autók modelljei. .

Akcióváros

Az Action Town kollekcióban megtalálhatóak a rendőrök és tűzoltók, akik mindig készek megmenteni lakóikat, mentősök, egy farm és egy építmény, amelyen mindig sok a munka.

Kis hadsereg és kis hadsereg - repülőgép

Ahogy a neve is sugallja, ebben a kollekcióban katonai témájú készleteket talál. A legtöbb modell valódi katonai tankok és gépek szerint készült. A kis hadseregfiúk különféle forgatókönyvek széles választékát kínálják katonai manőverekhez.

Super Wings

A Super Wings a COBI animációs sorozata a repülés és a szuperszárnyak minden fiatal rajongója számára. A repülőgépek kellemes színben választhatók, és a gyerekek nem csak elégedettek lesznek, hanem fejlesztik kézügyességüket és finommotorikát is.

World of Tanks

A World of Tanks egy tankok gyűjteménye, amelyet a világhírű online játék alapján fejlesztettek ki. A kollekcióban brit, német, amerikai és szovjet gépeket találsz. Ezeknek a tartályoknak a gyűjteményével valódi játékelőnyre tesz szert, amelyet aztán az online játékban használhat fel.