NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

BABYDAN - Bouncing Pan - Puzzle szőnyeg 90x90 cm

BABYDAN - Bouncing Pan - Puzzle szőnyeg 90x90 cm

Cikksz.:BD1000-23
Gyártó:Babydan
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
BABYDAN - Bouncing Pan - Puzzle szőnyeg 90x90 cm
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
16.330 Ft Ár: 16.330 Ft
Megosztani Facebookon
Klasszikus pattogó labda puha szigetelő habszivacs betétként a játékhoz. Ideális lesz sok-sok óra játékhoz, amikor egy kisgyerek kúszás, séta vagy ugrálás közben gyakorolhatja az egyensúlyt és a mozgáskoordinációt. Le is távolíthatja a számokat a szőnyegről, és hagyhatja, hogy a gyermek megtalálja és összeállítsa az egyes darabokat a megfelelő számmal. Ez egy másik szórakoztató módszer az 1-10 számok és a finommotorika egyidejű gyakorlására.
Ez a játszószőnyeg 1,4 cm vastag, és puha, minőségi habszivacsból készült, amely szigeteli az ütést, a hangot, a hideget és a hőt. Szép helyként szolgál gyerekeknek és felnőtteknek ülni, játszani, ugrálni, mászni vagy táncolni. A csempéken található szürke szín nyugtató hatású, egyértelmű kontraszttal a világos és sötét árnyalatok között.
Jellemzők:
- Extra magas szőnyeg a biztonságos játékhoz és edzéshez: 1,4 cm - Jól elnyeli az ütéseket eséskor és védi az ízületeket még a fenéken is - Ugyanakkor antibakteriális és nem mérgező, nem tartalmaz ftalátokat, formaldehidet, PVC-t vagy formamidot - Megfelel minden vonatkozó szabványnak, és születésétől kezdve jóváhagyott - Egyszerű össze- és szétszerelés - nem ragasztott, csak fektetve - A csomag 11 csempét tartalmaz - Márkás termék Minden érvényes szabványnak megfelel 0 évtől jóváhagyva
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse