NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

HAUCK - Védőtető a Swift X leo számára

HAUCK - Védőtető a Swift X leo számára

Cikksz.:4007923550199
Gyártó:Hauck
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
HAUCK - Védőtető a Swift X leo számára
Termékváltozók
Available in 3 variants
HAUCK - Védőtető a Swift X leo számára
HAUCK - Védőtető a Swift X leo számára
Név szerint: HAUCK - Védőtető a Swift X leo számára
Cikksz.: 4007923550199
Elérhetőség: 3-5 nap
0
Rendes ár: 9.410 Ft
Product Price: 9.410 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
9.410 Ft Ár: 9.410 Ft
Megosztani Facebookon

Swift X Canopy
> KÉSZÍTSD MEG EGYÉNI NYÁRI KÉPESSÉGÉT
> BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM
> Egyszerű és gyors csere

VIDEO:
https://www.youtube.com/ watch?v=o0oy0Fc4I5g;
https://www.youtube.com/watch?v=mDXX9D1Gkk8

KÉSZÍTS EL EGYÉNI NYÁRI KInézetedet
Válasszon 3 különböző ernyőminta közül a tökéletes nyári érzés érdekében. Friss színek a modern minták Hauck márkák a karakterek tól Disney v teljes képernyő konverzió nem engedélyezi semmi véletlen. A Swift X pontosan illeszkedik az Ön stílusához.

KÉSZÍTSD MEG EGYÉNI NYÁRI KIJELENTÉSÉT
A cserélhető tetőnek köszönhetően a Swift X babakocsit személyre szabhatod. Kiegészíti stílusát és színekkel gazdagítja az életét. Akár a játszótéren, akár a városban tartózkodik, Swift X összetéveszthetetlen külseje magára vonzza a figyelmet.

Az XL napernyő stílusos kiegészítője a Swift X utazó babakocsinak. Akár az öltözékéhez szeretne illeszteni vagy az évszaknak megfelelően változtat, vagy meglepetés gyermeke számára egy Disney-dizájnban, a Swift X babakocsi cserélhető előtetőjének kiválasztása Önön múlik.

BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM
Kiváló minőség anyagok minden minta előtetők védelemmel rendelkezik a ellen UV sugárzás 50+. árnyékban XL előtetők je bőr gyermeke tökéletesen védett.

A háromzónás lombkorona-hosszabbítás árnyékot biztosít gyermekének a nyári napsütésben. Az oldalsó szellőzőzónák optimális légáramlást biztosítanak maximális napvédelem mellett.

Könnyű és gyors csere
Tehát tetszés szerinti gyakorisággal válthat tizenkét különböző minta között. Minden Swift X baldachin néhány egyszerű lépésben pontosan illeszthető a meglévő Swift X buggyalaphoz.

Swift X Canopy
>VÁLASZD AZ ÖN STÍLUSÁT!

Tiéd stílus, tiéd tető , az Ön egyéni nyári megjelenés. A miénkkel tervek si lehet napos tető hibás babakocsi Swift X pontosan szerkeszteni ízlésed szerint. Válasszon a következőből: modern minták, monokróm konverzió és kedvencek motivációk tól Disney és kap tökéletes megjelenés na leto. Köszönettel tiéd lesz hibás babakocsi Swift X mindenki számára pastvou for oči a minden az út a következő lesz: for you tapasztalat alapján.

XL cserélhető lombkorona nagy, háromzónás konstrukcióval rendelkezik, amely napsütéses időben elegendő árnyékot biztosít gyermekének. Délelőtt felhős, délután napos – cipzár segítségével igény szerint két-három zónáról bővíthető a lombkorona. Ekkor megjelennek az oldalsó szellőzőzónák, amelyek optimális légáramlást biztosítanak a gyermek körül. Minden előtetők készültek magasról minőség textíliák s UV védelem 50+.

A Swift X utazó babakocsi nem vonz csak élénk színű, cserélhető tetővel, de sok mindent kínál Önnek és gyermekének, mint egy kompakt, könnyű babakocsi friss, egyedi nyári megjelenéssel – nézze meg Ön is!

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Babakocsi tetők

Babakocsi tetők

A babakocsi tetejét a gyermek nagyobb kényelmére tervezték. A tető minden babakocsi része, feladata, hogy megvédje a gyermeket a naptól, széltől, hidegtől és fagytól.

  • Egyes tetőtípusok cipzárral vannak felszerelve, ami még szélesebbé teszi a tetőt . A tető a kívánt helyzetbe süllyeszthető.
  • A legtöbb babakocsi tetején szellőzőháló található a jobb légáramlás érdekében. Néhány babakocsi napellenzővel is rendelkezik, amely könnyen szétszedhető, és a baba még jobban védett. A tető felszerelése a babakocsira a használati utasításban vázolt egyszerű lépésekkel történik.
  • A babakocsitetők minőségi, vízálló anyagokból készülnek, amelyek könnyen tisztíthatók. Tisztításkor javasoljuk, hogy kövesse a gyártó által a kézikönyvben megadott utasításokat. A gyártás során felhasznált anyag például poliészter, pamut vagy más anyag.

A Market24-ben a kiválasztott babakocsitípusokhoz találsz babakocsitetőket, melyeket külön is megvásárolhatsz kiegészítőként. A babakocsi tetője többféle színben kapható.