NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

MOMI - Játékhíd JOY

MOMI - Játékhíd JOY

Cikksz.:5900495940261
Gyártó:MoMi
5 / 5 (1 szavazat)
Értékelés nélkül
MOMI - Játékhíd JOY, Szereted a többcélú játékokat, amiket mindig, minden körülmények között magaddal vihetsz? Van számodra valami, amit biztosan szeretni fogsz. A MoMi JOY játékokkal ellátott univerzális mászókeret nagyszerű lesz az Ön számára, otthoni játékhoz és útközben egyaránt. Fa kapu játékkal
Elérhetőség
Elérhetőség: 10 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
7.234 Ft Ár: 7.234 Ft
Megosztani Facebookon

MOMI - Hrázda JOY
Szereted a többcélú játékokat, amelyeket mindig, minden körülmények között magaddal vihetsz? Van számodra valami, amit biztosan szeretni fogsz. A MoMi JOY játékokkal ellátott univerzális mászókeret nagyszerű lesz az Ön számára, otthoni játékhoz és útközben egyaránt.
gambar pantai A MoMi JOY sok helyzetben hasznos. Univerzális tartójának köszönhetően használhatja:
- A kiságyért
- Babakocsihoz és autósüléshez
- A hintán
- Gyermek autósüléshez
- És bárhol, ahol szeretné, hogy gyermeke jól érezze magát!
A MoMi JOY mászókeret egy univerzális játék, amely számos hétköznapi tárgyhoz jól passzol, de nem ez az egyetlen előnye:
- Egyszerű telepítés
- Elnémított színek, amelyek nem vonják el a gyermek figyelmét
- Finom és puha játékok, kiváló minőségű textilekből, beleértve a bársony és filc
- 4 szenzoros játék - susogó és sípoló, külön választható és használható, nem csak a mászókán
- Gyermeknek megfelelő szögbe állítható
- A játékok mosógépben moshatók
Gondolod, hogy csak néhány hétig fogja használni a járókát? Nem is tévedhetnél nagyobbat! A MoMi JOY játszóház játékokkal remek játékötlet a különböző fejlődési szakaszokban:
0-3 hónap
Az élet kezdeti szakaszában a gyermeknek olyan játékokra van szüksége, amelyekre közvetlenül összpontosíthatja a szemét. Ezért lehetőség van arra, hogy a játékokkal ellátott járókát megfelelő távolságra, kb.20-25 cm-re helyezzük el a gyerektől. A MoMi JOY járóka állítható dőlésszöggel rendelkezik, így a gyermek igényeihez igazíthatja.
2-4 hónap
Ebben az időszakban fontos, hogy a baba kezében legyen játékok, amikor hason fekszik. A MoMi JOY mászókáján lévő birkák arra ösztönzik a gyermeket, hogy először próbálja meg megragadni őket.
4-6 hónap
Ilyenkor a gyermek érzékszervei intenzíven fejlődnek, és a kezei sokkal jobban irányíthatók. Gyermeke egyre szívesebben nyúl majd a színes játékok után, és kipróbálja azok előnyeit, azaz a nyikorgó és suhogó részeket.
Egy idősebb gyerek
A MoMi JOY járókát az autóban vagy sétálni fogja. A játszóháztól különálló játékokkal fognak játszani, amelyek puha játékként használhatók.
Mitől olyan különleges a MoMi JOY játszóház ?
- Állítható dőlésszög. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy megfelelő távolságot állítson be a gyermektől, hogy megérintse a játékokat, majd később húzza és vegye ki azokat. Ezáltal a gyermek gyakorolja a motoros készségeket és a szem-kéz koordinációt
- Egy univerzális tartó, amely lehetővé teszi a trapéz játékokkal való használatát különböző körülmények között, és könnyen felszerelhető, pl. kiságyhoz, hintához, babakocsihoz vagy autós gyereküléshez
- Tervezz olyan játékokat tompa színekben, amelyek nem vonják el a gyermek figyelmét, és bármilyen belső térben jól mutatnak. Ezen kívül vannak susogó és sípoló részeik

Áttekintés">

Customer reviews1

avatar
petra

Velká spokojenost. Přesně dle mých představ. Velké množství nastavení 👍.

...

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse