NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

WIKY - Motoros tricikli RC távirányítóhoz 26 cm

WIKY - Motoros tricikli RC távirányítóhoz 26 cm

Cikksz.:WKW013416
Gyártó:Wiky
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
WIKY - Motoros tricikli RC távirányítóhoz 26 cm
Termékváltozók
Available in 5 variants
WIKY - Motoros tricikli RC távirányítóhoz 26 cm
WIKY - Motoros tricikli RC távirányítóhoz 26 cm
Név szerint: WIKY - Motoros tricikli RC távirányítóhoz 26 cm
Cikksz.: WKW013416
Elérhetőség: 2-3 nap
0
Rendes ár: 8.740 Ft
Product Price: 8.740 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
8.740 Ft Ár: 8.740 Ft
Megosztani Facebookon
WIKY - Motoros tricikli RC távirányítóhoz 26 cm

 

Motorkerékpár tricikli RC távirányítóhoz. Mérete 26 x 24 x 20 cm. 2,4 GHz-es frekvencia. Fényhatások. Terepjáró kaszkadőr motorkerékpár, amely képes vízben közlekedni, gyors 360 °-os fordulatokkal és különféle fordulatokkal. A csomag tartalmaz egy USB töltőt és egy csavarhúzót.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Zrušiť
 
 
Wiki

Wiky

Wiky egy nagykereskedelmi vállalat, amely nagyon széles termékválasztékkal rendelkezik. Kínálatuk minden korosztály számára tartalmaz játékokat , iskolaszereket és egyebeket. 1992 óta működnek a piacon. AWiky a világ különböző országaiból importál játékokat, például Csehországból, Hollandiából, majd később más országokból, például Európából és Ázsiából.

Játékok

A Wiky toys közül tényleg mindenki választhat, fiú és lány egyaránt, akár idősebb, akár fiatalabb. A lányok babák , gyöngygarnitúrák , különféle ékszerdobozok , lovak , különféle kiegészítőkkel nagy választékban találnak maguknak valamit , és különféle plüssbarátokra is találnak itt . A fiúk játékautókkal , traktorokkal , tankokkal , gyermek tűzoltó cikkekkel találják meg a magukét a kínálatban . De a Wiky sok társasjátékot , földön lévő krétát , lufit , labdát , gyerekszerszámot is kínál Önnek. és még sok más.

Tanszerek

A Wiky iskolai felszerelések széles választékát kínálja . Az iskolások számára rajzokat , színes papírokat, vonalzókat talál egyenes, háromszög vagy szögmérő. Továbbá tolltartók , ecsetek , ceruzák vagy tollak , egyszóval mindent, amire egy jó iskolásnak szüksége van az iskolához. De kínálnak különféle jegyzetfüzeteket és naplókat is a jegyzetek lejegyzéséhez, különféle motívumokkal ellátott táblákat , rendszerezőket és még sok mást.

Felfújható víz

A Wiky cég különféle kerekeket , ujjatlan ujjakat vagy labdákat kínál különféle gyermekmintákkal a felfújható vízi kínálatából , mint például a Mole. Különböző színű, mintázatú és formájú napozóágyakat is kínálnak .

Jelmezek

Minden gyerek szeret átöltözni különböző karakterekért, akár filmből, akár meséből. Vállalat A Wiky sokféle jelmezt vagy csak jelmezkiegészítőket kínál Önnek . Például karneváli díszlet az ördögnek, zsiráf, különféle sapkák , sisakok, angyalszárnyak , boszorkány- vagy tündérjelmez és még sok más.