NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - Creator Expert 10291 Queer Eye – a csodálatos ötös lakása

LEGO - Creator Expert 10291 Queer Eye – a csodálatos ötös lakása

Cikksz.:2210291
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - Creator Expert 10291 Queer Eye – a csodálatos ötös lakása, Korosztály: 18+
Termékváltozók
Available in 2 variants
LEGO - Creator Expert 10291 Queer Eye – a csodálatos ötös lakása
LEGO - Creator Expert 10291 Queer Eye – a csodálatos ötös lakása
Név szerint: LEGO - Creator Expert 10291 Queer Eye – a csodálatos ötös lakása
Cikksz.: 2210291
Elérhetőség: 2-3 nap
0
Rendes ár: 35.950 Ft
Product Price: 35.950 Ft
LEGO - Creator 3 az 1-ben 31133 fehér nyúl
LEGO - Creator 3 az 1-ben 31133 fehér nyúl
Név szerint: LEGO - Creator 3 az 1-ben 31133 fehér nyúl
Cikksz.: 2231133
Elérhetőség: 2-3 nap
0
Rendes ár: 6.810 Ft
Product Price: 6.810 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
35.950 Ft Ár: 35.950 Ft
Megosztani Facebookon
LEGO - Creator Expert 10291 Queer Eye – a csodálatos ötös lakása, Korosztály: 18+

 

Hívjuk a Netflix Queer Eye rajongóit! Csatlakozz a Fantasztikus Ötökhöz, és fedezd fel valódi énedet, miközben felépíted ezt a kiteljesedő Queer Eye Fantasztikus Ötlakás (10291) LEGO játékkészletet. Az atlantai Fantasztikus Ötös lakás belsejének minden részletének összeállítása során számos olyan elemmel találkozhat majd a sorozatból, amelyek a Fantasztikus Ötös egyes tagjainak egyedi tehetségére utalnak. Itt található Antoni konyhaszigete, Tan ruhafogasa, Jonathan forgó fodrászszéke, valamint Karam kanapéja és albuma. Ráadásul Bobbynak, aki segített megtervezni ezt a rendkívüli LEGO belső teret, az egész lakás tetszik. Élvezze a pihenést A Queer Eye egyetlen epizódja sem lenne teljes átalakítás nélkül. Ezért ehhez a modellhez a Fantasztikus Ötös összes tagjának minifigurája (és Bruley, a kutya) mellett Kathi Dooley 2 minifigurája is érkezik (egy igazán különleges epizód különleges vendége!). Van egy átalakító szoba is, ahol lenyűgözően bemutathatod Kathy megjelenésének változását. Itt az ideje, hogy szánjon egy pillanatot önmagára egy hálás építési projekttel, amelynek eredménye a Fantasztikus Ötös lakásának modellje a Netflix díjnyertes Queer Eye sorozatából. Fedezze fel a sorozat csodálatos autentikus részleteit a Queer Eye Fantastic Five Apartment (10291) LEGO készletben, mint például a hatalmas TV, konyha, nappali és társalgó. Tiszta tökéletesség! Ez a játék fantasztikus ötös minifigurát és egy Bruley figurát tartalmaz. Van még 2 Kathi Dooley minifigura régi és új megjelenéssel. A legjobb ajándék minden Queer Eye-rajongónak vagy TV-sorozat témájú cikkek gyűjtőjének. Természetesen megérdemelt jutalomként saját magának is megvásárolhatja. Mérete több mint 9 cm magas, 35 cm széles és 21 cm mély. Fedezze fel a Fantasztikus Ötös tehetségére utaló elemek sorát, köztük Antoni konyhaszigetét, Tan ruhatartóját, Jonathan fodrászszékét, Karam kanapéját és Bobby belső tervét. Ez a készlet a LEGO tervezők és maguk a Fantasztikus Ötös közötti szoros együttműködés eredménye. Az elegáns instrukcióknak köszönhetően bepillantást nyerhet az együttműködési folyamatba. Ez a TV-sorozat LEGO készlete egy kreatív modellsorozat része, amelyet olyan felnőtt építők számára terveztek, akik szeretik a lenyűgöző dizájnt, a részletgazdag kivitelezést és az elegáns építészetet. A LEGO építőkockák kiváló minőségű anyagokból készülnek. Mindig következetesek, kompatibilisek, és könnyen össze- és szétszerelhetők. 1958 óta van ez így. Alkatrészek száma: 974 Gyermekeknek: 18 éves kortól
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
LEGO Creator

LEGO Creator

A játékokat kínáló Lego Creator valóban változatos. Vidék , állatok , dzsungel vagy harapnivalók a sarkon mindenféle Lego - figurának , de ez nem minden, amit a dán Lego játékgyártó Creator termékcsaládjába tartozó játékkínálatunkban talál.

Fel kell fedezned az óceánt , és minden felelősség a tiéd, menj a vízhez az Ocean Explorer nevű hajóval . A Lego Creatorral garantáltan nem fogsz unatkozni te és leszármazottaid. De különösen a 6 és 12 év közötti gyerekeket fogja szórakoztatni .

Ezzel a készlettel megtapasztalhatja a kutyadarabokat. Játssz a park állataival , és változtasd az évszakokat a játék során. Saját áruházat is építhet játékokkal és élelmiszerekkel , vagy bármivel, amit csak akar! Tőled függ. Szóval nincs mire várni!