NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

REER - Védőbetét az autósüléshez

REER - Védőbetét az autósüléshez

Cikksz.:71741
Gyártó:Reer
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
REER - Védőbetét az autósüléshez
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
4.480 Ft Ár: 3.942 Ft
Megspórol: 12 %
Megosztani Facebookon

Védőszőnyeg az autósülés alatt

Megbízhatóan védi az autósülést a szennyeződésektől és a kopástól. A három tárolózsebbel a játékok és az üvegek mindig kéznél vannak. A tartós nylon anyag extra vastag, kellemesen puha polár béléssel van ellátva.

részletek:
- megbízhatóan védi az autósülést a szennyeződésektől és a kopástól
- három tárolózseb
- tartós nylon anyag puha polár béléssel
- méretek: kb 52 x 90 cm
- káros anyagokra tesztelve Intertek

Anyaga: nylon és gyapjú
Szín : fekete

Csomag tartalma:
1 x védőbetét

Csomag mérete:
10,0 cm x 5,5 cm x 25,0 cm (Sz x Ma x Mé )

Megjegyzés:
Kövesse a mellékelt használati és biztonsági utasításokat!

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Reer

Reer

Köztudott, hogy a gyerekek nagyon kíváncsi lények, akik szeretnének felfedezni és felfedezni mindent, ami számukra érdekes. Éppen ezért a Reer 1922 óta gondoskodik a kisgyermekek biztonságáról, és egyben megkönnyíti szüleik életét.

A Reer márka olyan dolgokat kínál a kínálatából, mint a biztonsági zárak , sarok- és aljzatvédelmek , különféle LED - lámpák , termoszok és még sok más.

Akadályok

Mivel minden gyerek mindenhová szeretne menni, fennáll a veszélye, hogy leesik a lépcsőn, ezért a Reer olyankorlátokat kínál Önnek , amelyeket egy kisgyerek magától nem nyit ki, így kiküszöböli az esés veszélyét. De ezek asorompók más dolgokra is használhatók, például amikor el akarjuk választani, vagy csökkenteni akarjuk a gyermek elérhetőségét a ház vagy lakás körül. Csak fel kell szerelnie az ajtó vagy a fal közé, és gyermeke biztonságban van.

LED lámpák

LED - lámpák , éjszakai lámpák és különféle projektorok nyugtatják gyermekét alvás közben. De az is jó, ha éjszaka elmész megnézni és nem akarod nagy fénnyel ébreszteni. A kivetítőknek esztétikai oldaluk is van, hiszen különféle formákat, például csillagokat vetítenek a mennyezetre, így elkobozzák a gyereket.

Biztonsági zárak

A gyerekek az első lépéseiktől kezdve mindent szeretnének felfedezni, még a szekrényeket, hűtőszekrényeket is, csak mindent, ami kinyitható és van ajtóval vagy kilinccsel. Erre szolgálnak az ezt megakadályozó zárak . A Reer márka számos zárat gyárt szekrényekhez vagy zárakat hűtőszekrényekhez , ablakokhoz és hasonlókhoz.

Melegítők és sterilizátorok

A Reer márka tej- vagy ételmelegítőket kínál. Ezek a melegítők megkönnyítik a szülők számára, hogy néhány perc alatt a megfelelő hőmérsékletre melegítsék fel gyermeke ételét. A palacksterilizátorok megtisztítják az üvegeket minden baktériumtól. A palackok néhány percen belül használhatók lesznek. A Reer márka különféle típusú sterilizátorokat gyárt fiókokhoz vagy mikrohullámú sütőkhöz, különböző számú palackkal egy fertőtlenítéshez.