NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

ANIMAL PLANET - Mojo Elefánt afrikai elefánt

ANIMAL PLANET - Mojo Elefánt afrikai elefánt
Tekintse meg a nagy képet
AkcióRaktáron
ANIMAL PLANET - Mojo Elefánt afrikai elefánt
 

ANIMAL PLANET - Mojo Elefánt afrikai elefánt

Cikksz.:5031923870024
Gyártó:Animal Planet
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
ANIMAL PLANET - Mojo Elefánt afrikai elefánt
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
1.740 Ft Ár: 1.479 Ft
Megspórol: 15 %
Megosztani Facebookon
Az afrikai elefántok a Föld legnagyobb állatai. Rokonaik, az ázsiai elefántok valamivel kisebbek, és kisebb, lekerekítettebb fülük van. Az elefántfülek hőt sugároznak, hogy segítsenek hűvösen tartani ezeket a nagy állatokat, de néha az afrikai hőség túl sok. Az elefántok szeretik a vizet, és élvezik a vízi szórakozást úgy, hogy vizet szívnak a törzsükbe, és a poros bőrükre fröcskölik. Az elefántok a Földön élő legnagyobb emlősök. Mind a nőstény, mind a hím afrikai elefántnak van agyara, de az ázsiai elefántoknál csak a hímeknek van agyaruk. Az elefántok ásásra és élelemkeresésre használják őket.

A Mojo cég A .2009 játékhoz és gyűjtögetéshez kiváló minőségű modellek tervezésével és gyártásával foglalkozik. A cég küldetése, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű modelleket készítsen. Tól től 2012-ben a cég együttműködést kezdett a Discovery Animal Planet tévécsatornával. A nagy horderejű és nemzetközileg elismert márka és a legjobb állatmodellek kombinációja rendkívül sikeresnek bizonyult. Most az Animal Planet termékcsalád több mint 30 országban érhető el.

A Mojo szó jelentése "belső varázslat". A társaság célja, hogy mindenkiben felébressze ezt a belső varázslatot, hogy felfedje a mindannyiunkban rejlő gyermeket. A társaság végső célja, hogy olyan modelleket hozzon létre, amelyek inspirálják a képzeletet, támogatják és oktatják, ugyanakkor bővítik tudásukat erről a gyönyörű világról, amelyben élünk.

Az Animal Planet márka minden évben arra törekszik, hogy javítsa, bővítse és fejlessze karakterkínálatát. A modelleket úgy tervezték, hogy mind a gyerekeket, mind a gyűjtőket örömet okozzanak abban, hogy a realizmus és az esztétika közötti határvonalat járják.

A gyermekek biztonsága rendkívül fontos az Animal Toys márka számára. Minden állatot szigorúan tesztelnek, mielőtt forgalomba kerülnek, és meg kell felelniük az összes jelenlegi globális biztonsági szabványnak, Európában ezek a termékek megfelelnek az EN71 szabványnak.

 


 

Méretek: 9x4,2x5,2 cm Életkor: 3 +
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse