NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SHARP - asztali számológép SH-PANTHER 8 BX

SHARP - asztali számológép SH-PANTHER 8 BX

Cikksz.:8595179504258
Gyártó:Sharp
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SHARP - asztali számológép SH-PANTHER 8 BX
Termékváltozók
Available in 1 variant
SHARP - asztali számológép SH-PANTHER 8 BX
SHARP - asztali számológép SH-PANTHER 8 BX
Név szerint: SHARP - asztali számológép SH-PANTHER 8 BX
Cikksz.: 8595179504258
Elérhetőség: Raktáron
1
You save: 15%
Rendes ár: 2.760 Ft
Product Price: 2.346 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
2.760 Ft Ár: 2.346 Ft
Megspórol: 15 %
Megosztani Facebookon
SHARP – Asztali számológép SH-PANTHER 8 BX

 

A modern kialakítású számológép kiszámítja az összes alapvető matematikai műveletet, beleértve a négyzetgyökerezést és a százalékos kezelést. Az LCD kijelző nyolc számjegyű, az ezreseket vessző választja el. A műanyag gombok praktikusak és kényelmes használatot tesznek lehetővé a számológépen. Akkumulátorról és napelemről működik. Fekete szín.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Számológépek

Számológépek

A számológép vásárlójának előre meg kell fontolnia, hogy mire fogja használni, jellemzőit, pontosságát, költségét és egyszerűségét. Kerülje a szükségtelenül összetett funkciókkal rendelkező számológépeket. Ha kisiskolásnak vásárol, tájékozódjon előre, hogy van-e valamilyen korlátozása a teszteken. A piacon számos számológép-modell található, az alaptól a grafikusig. Tudja meg, milyen típusra van szükség a munkájához. Ha kifinomultabb számológépre van szüksége, találjon olyat, amely okos befektetést tesz lehetővé.

Alapvető

Ezek 4 alapfunkciót látnak el, és általában százalékos függvényeik is vannak. Ezek a legolcsóbbak és leginkább használhatók.

Tudományos

A matematika felsőbb osztályaiban, valamint a mérnöki tudományokban, a természettudományokban és a matematikában használják őket. A különböző modellek különböző gombokkal rendelkeznek. A tudományos számológépeket általában mérnökök, építészek, tervezők és tervezők használják. Általában középiskolákban használják.

Grafikus

Tudnak változókkal dolgozni, egyenleteket megoldani, grafikákat rajzolni. A piacon a legdrágábbak közé tartoznak, és programozhatók. Szükségesek a haladó matematika órákon és bizonyos területeken. Általában nagy memóriakapacitással vannak felszerelve. A beépített memóriával rendelkezők elmenthetik és később megtekinthetik a korábbi egyenleteket és számításokat. A nagy kijelző lehetővé teszi a rajzolást, a grafikonok megjelenítése több sornyi szöveg számára is helyet biztosít.

Pénzügyi

Számvitelben és banki tevékenységben használják. Speciális funkciókkal látják el a számításokat, a befektetés megtérülését, a hitelinformációkat.

A sajtóval

Általában van bennük egy tekercspapír is, mint a pénztárgépekben, és felül található, automatikus görgetéssel.

Zsebpénz

A zsebszámológépek elférnek a zsebében. Csak alapvető funkcióik vannak. Csak a legkevésbé matematikai összetett műveleteket veszik figyelembe. A kijelzőn elhelyezett helyek számában különböznek egymástól. Alkalmasak minden háztartásba és gyerekek iskolába.

Történelem

Ez az egyik legnagyobb találmány. Jelenlegi megjelenése csak az 1960-as években kezdett formát ölteni. Leonardo Da Vinci találta fel őket. 1960-ban jelent meg a piacon az első számológép. A normális családok nem engedhették meg maguknak. Minden nap használjuk különböző helyzetekben. Például százalékok kiszámításához vagy pénznemek átváltásához.