NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

REER - Fiókzár fehér 2db

REER - Fiókzár fehér 2db

Cikksz.:4013283710906
Gyártó:Reer
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
REER - Fiókzár fehér 2db
Termékváltozók
Available in 2 variants
REER - Fiókzár DLine 2db antracit
REER - Fiókzár DLine 2db antracit
Név szerint: REER - Fiókzár DLine 2db antracit
Cikksz.: 71011
Elérhetőség: 7 nap
0
Rendes ár: 3.120 Ft
Product Price: 3.120 Ft
REER - Fiókzár fehér 2db
REER - Fiókzár fehér 2db
Név szerint: REER - Fiókzár fehér 2db
Cikksz.: 4013283710906
Elérhetőség: Raktáron
1
You save: 10%
Rendes ár: 3.910 Ft
Product Price: 3.519 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
3.910 Ft Ár: 3.519 Ft
Megspórol: 10 %
Megosztani Facebookon
Fiókzár fehér 2db
Zárja a fiókokat a gyerekek elől, megakadályozza az ujjak becsípődését. Ideális alacsony fiókokhoz, például evőeszköz betéttel. Összeszerelés ragasztóval vagy csavarokkal, könnyű rögzítés az összeszerelési segédeszköznek köszönhetően.
Biztonságosan zárja a fiókokat
Amikor a gyerekek megtanulnak mászni és járni, semmi sincs biztonságban tőlük. A fiókok tartalma különösen izgalmas a kis felfedezők számára, de gyakran nem teljesen biztonságos. Fiókzárainkkal (2 db) megóvja gyermekét attól, hogy hozzáférjen a fiók nem a kezében lévő tartalmához, például éles tárgyakhoz, késekhez, ollókhoz vagy gyógyszerekhez.
Kettős biztonság
Fiókvédelem befogás elleni védelemmel
A biztonsági berendezés megakadályozza, hogy a fiókok véletlenül kinyíljanak és becsukódjanak. A biztosított fiókot csak kis résszel lehet kinyitni, amíg a retesz a rögzített helyzetbe nem kattan. Ebben a helyzetben a fiók nem nyitható vagy zárható könnyen. Ez egyrészt megakadályozza, hogy gyermeke elérje a fiók tartalmát, másrészt ez a biztonsági pozíció megóvja gyermekét a fájdalmas ujjcsípődéstől, amikor megpróbálja becsukni a fiókot. A fiókot csak a biztonsági berendezés feloldásakor tudja teljesen kinyitni vagy bezárni.
Univerzálisan használható, az okos kialakításnak köszönhetően
Az átgondolt kialakítás biztonságos használatot tesz lehetővé, mindkét kiálló munkalapon reteszelhető (akár 20 mm-es átfedéssel). ) és alacsony magasságú fiókokban (pl. Esetleg integrált evőeszköz betétek révén a betét felett legalább 4 cm-es magasság szükséges). Ezáltal maximális védelmet tud garantálni, különösen a konyhai fiókok esetében.
Egyszerű telepítés a szerelési segédletnek és a ragasztóval/csavarral történő összeszerelésnek köszönhetően
A fiókzár könnyen és gyorsan rögzíthető a mellékelt szerelvény segítségével támogatás. Feltéve pontosan megmutatja, hova kell csatlakoztatni a biztosítékot, esetleg ragasztani, csavarni. Ezzel megkímélheti a méréstől, jelöléstől és a bosszantó felesleges sérülésektől mérési hiba esetén.

Különösen biztonságos gyermekek számára és barátságos a felnőttek számára a kettős nyitómechanizmusnak köszönhetően
A 2- fiókvédő zár, a fiókok biztonságosan el vannak zárva a kis felfedezőktől. A felnőttek továbbra is könnyen kinyithatják egy kézzel. Ehhez egyszerűen mozgassa a csúszkát előre, majd nyomja le. Ez lehetővé teszi a biztonsági eszköz kinyitását és az evőeszközfiók szokásos módon történő kinyitását.

Láthatatlan, a fiókba való beépítésnek köszönhetően
A biztosíték a fiók belsejében van beépítve. Ennek eredményeként a védelem nemcsak kívülről láthatatlan használat közben, hanem használat után sem hagy csúnya sérüléseket a látható arcokon.

Minőség és biztonság
Szigorú kritériumok szerint ellenőrzött
Termékeink az intézet belső és külső tesztjeként is megfelelnek. A fiókok védelmét a jelenlegi EN 16948: 2017 (szekrények és fiókok védelme) szabvány szerint tesztelték, és sikeresen átment minden teherbírási, tartóssági és terhelési teszten. A gyerekzár robusztus és tartós, pl. nem hasad és nem törik - több mint 5000 nyitás után is stabil marad és korlátlan használatot tesz lehetővé, mint az elején.

Részletek:
- zárja a fiókokat, megakadályozza, hogy a gyermek ujjai becsíphető - ideális alacsony fiókokhoz, például evőeszköz betétekkel vagy legfeljebb 20 mm átlapolású munkalapokhoz - EN 16948: 2017 szerint tesztelve - összeszerelés ragasztással vagy csavarozással csavarokkal vagy ragasztószalaggal - nagyon egyszerű rögzítés a összeszerelési segédeszköz - egyszerű egykezes kezelés

Anyaga: műanyag
Szín: fehér
Csomag tartalma: 2 fiókzár, összeszerelési segédlet
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse