NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

HAUCK - 1st TENT játéktakaró lógó játékokkal

HAUCK - 1st TENT játéktakaró lógó játékokkal

Cikksz.:4894352763067
Gyártó:Hauck
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
HAUCK - 1st TENT játéktakaró lógó játékokkal
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
23.000 Ft Ár: 23.000 Ft
Megosztani Facebookon
JÁTÉKTAkaró 1. SÁTOR függő játékokkal
PUHA JÁTÉKTAkaró GYÖNYÖRŰ MOtívumokkal / TÖBBFUNKCIÓS
JÁTÉKKÖZPONT GYERMEKEKNEK SZÜLETÉSTŐL

Puha anyagok babájának // A puha párnázott játszótakaró a legmagasabb szintű kényelem. A levehető rúdnak köszönhetően külön babatakaróként vagy tevékenységközpontként is használhatod.

MÉNYES SZÍNEK MINDEN STÍLUSHOZ // A világos árnyalatú motívumok könnyedén illeszkednek bármely gyerekszoba stílusába, míg a színes kiegészítők lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy minden érzékszervükkel tanuljanak, és serkentik fejlődésüket. kisgyermekkori.

SZÁMOS STIMULÁLÓ JÁTÉK // A trapézzel ellátott játszósátor lehetővé teszi 5 különböző vidám akasztós játék rögzítését úgy, hogy a gyermek kéznél legyen. Ezeknek az aranyos akasztós játékoknak köszönhetően a baba hallgathatja a hangokat, felfedezheti saját tükörképét vagy zenét hallgathat.

GYEREKSÁTOR NAPPAJZSAL // A beépített napellenzőnek köszönhetően, amely további védelmet nyújt a nap ellen, a játszótakaró beltéren és kültéren egyaránt használható, így gondtalan játékidőt tesz lehetővé szórakoztató, bárhol is van.

IDEÁLIS HELY A JÁTÉKHOZ FEKEZVE // A nagy játszótakaró stabil helyet kínál újszülöttjének, ahol lefekhet. A félhold alakú párnának köszönhetően babája is gyakorolhatja a hashelyzetet.

JÁTÉKTAKÓ 1. SÁTOR - Interaktív játéktakaró napvédővel A multifunkcionális takaró tele van kontrasztokkal, és végtelen játéklehetőségeket kínál a babának a motoros képességek fejlesztésére és érzékszervi készségek. A fekete-fehér részletekkel díszített járóka támogatja a gyermek első világérzékelési képességét, amelyet kedvence fekve fedezhet fel.

Amint a baba kezdi jobban felismerni a környezetét, a mászókám öt függő játékot kínál az érintés és a hallás serkentésére. A függő játékok játszanak, susognak vagy visszatükrözik a baba képét, és így serkentik érzékszerveit. Ezen kívül lehetőség van a felakasztható játékok helyzetének vagy magasságának változtatására a gyermek igényei szerint.

Amikor babája képes hasra fordulni, megtámaszthatja egy félhold alakú párnával, amely lehetővé teszi kedvence számára, hogy gyakorolja ezt a pozíciót. Ebből az új pozícióból gyönyörű színes házakat és állatokat fedezhet fel veled együtt. Ezen kívül lehetőség van a párnára akasztós játékok rögzítésére, hogy a gyereknek mindig kéznél legyenek a játszótársai.

A beépített napvédőnek köszönhetően a babatakarót kint a kertben, vagy a gyerekszobában napos helyre is elhelyezheti, hogy nyáron és télen is zavartalanul folytatódhasson a szórakozás.

A csapóajtó könnyen leszerelhető, a sátor pedig játszótakaróvá alakítható az apróbb helytelenségek számára.

Play DEKA 1st TENT együtt növekszik a babával, végtelen játéklehetőségeket kínál, és a születéstől kezdve támogatja babája korai fejlődését.
 
 
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse