NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

LOVI - 150 ml-es palack 0% BPA Super Vent

LOVI - 150 ml-es palack 0% BPA Super Vent

Cikksz.:21-564
Gyártó:Lovi
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LOVI - 150 ml-es palack 0% BPA Super Vent
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
3.070 Ft Ár: 3.070 Ft
Megosztani Facebookon
Az egyetlen cumisüveg, amely szopás közben aktív tevékenységre ösztönzi a babát. Dinamikus Lovi szilikon cumit tartalmaz, mely etetés közben módosítja (megnyúlik) alakját. Aktív tevékenységre ösztönzi a gyermeket a szoptatás, valamint a szoptatás alatt, serkenti a beszédfejlődésben részt vevő területeket és pozitívan befolyásolja az egész szájüreg megfelelő fejlődését.
Hatékony SUPER szellőzőrendszert tartalmaz amely megakadályozza a negatív nyomás kialakulását és minimálisra csökkenti a gyermekek kólikáinak kialakulását. A palack speciálisan profilozott formája lehetővé teszi a megfelelő tartást. Etetés közben így a cumisüveg a gyermek szopásának ritmusának és erősségének megfelelően mozog. A palack tartalmaz egy elasztikus zárókorongot, amely praktikus élelmiszer tárolására alkalmas edényzé varázsolja az üveget, valamint fedelet/bögrét mérőpohárral.
Vékonyabb szilikonrétegből készült dinamikus cumivég, úgy nyúlik, mint egy anya mellbimbója. A kemény, széles, kontúrozott alap, vastagabb szilikonrétegből, megfelelő ajakkontaktust igényel, mint a szoptatás. A cumiban lévő csatornák a mellben lévő laktációs csatornákat másolják, szabályozzák a tej áramlását és nyomását a tőgybimbóban.
A tejtartály - rugalmas tömítőtárcsát tartalmaz, melynek köszönhetően a cumisüveg szoros tartályként szolgál élelmiszerek szállítása és tárolása. A mérőpohár biztonságos, altera folyékony adagolás természetes formája újszülöttek és csecsemők számára. Nem zavarja a gyermek szopási reflexét.
A készlet tartalma:
- Lovi flakon 150 ml - Lovi dinamikus szilikon cumi, Mini 0m+ - rugalmas tömítőtárcsa - csavaros kupak - kupak/bögre mérőpohárral
A palackok használatára vonatkozó információk:
Az első és minden további használat előtt alaposan mossa ki az üveget és annak egyes részeit, majd sterilizálja gőz/elektromos sterilizátorban, vagy forralja fel forrásban lévő vízben. Használat után tisztítsa meg az üveget és a cumit az ételmaradékoktól, öblítse le és mossa ki forró vízzel. Hosszabb forrásban lévő vagy kemény víz lerakódásokat okozhat.
Minden használat előtt alaposan ellenőrizze a terméket. A kopás vagy sérülés első jeleinél hagyja abba a termék használatát – cserélje ki egy újra. Ellenőrizze, hogy nem szivárog-e ki élelmiszer a csavaros kupak alól. Ha ételt melegít a mikrohullámú sütőben, ne feledje, hogy az üvegnek nyitva kell lennie.
A cumi használatára vonatkozó utasítások:
Az első és minden további használat előtt mossa ki a cumit meleg vízben, és sterilizálja forró vízben. körülbelül 5 percig. Ne használjon vegyi fertőtlenítőszert! Minden használat előtt ellenőrizze a cumi minőségét. A baba első fogainak növekedése után fordítson fokozott figyelmet a cumira.
Tesztelje a cumi minőségét úgy, hogy minden irányban óvatosan nyújtja. Ne húzza meg túl erősen a csavaros kupakot, mert akkor a cumi nem tud megfelelően szellőzni. Higiéniai és biztonsági okokból javasoljuk a cumit 2 hónap után cserélni.
Figyelem! Fontos babája egészsége és biztonsága szempontjából!
Soha ne használjon cumisüveget huzamosabb ideig tartó szopáshoz. Ne fúrja ki és ne nagyítsa ki a lyukakat a cumiba – tönkreteheti. A palackok és cumik mosogatógépben történő mosását nem javasoljuk, mert a használt mosó/tisztítószerek károsíthatják a terméket.
A folyadékok hosszan tartó és hosszan tartó szívása károsíthatja a gyermek fogzománcát. Mindig ellenőrizze a felszolgált étel hőmérsékletét. Soha ne hagyjon gyermeket felügyelet nélkül étkezés közben. A termék nem játék. A termék minden részét tartsa távol a gyermekektől.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Palackok gyerekeknek

Palackok gyerekeknek

Ebben a kategóriában sok különféle palackot találsz gyermekeid itatására és etetésére . Első etetőpalackok , amelyeket kifejezetten innovatív pehelykialakítással fejlesztettek ki, amely lehetővé teszi a természetes mellbimbószerű rögzítést. ANTI-COLIC palackok lejtős gyerekeknek, hasi tűkkel, ahol a palack biztosítja a sima légáramlást a szánkózás során. Tanulási palackok , amelyek a gyermek önálló és önálló ivásához vezetnek. És praktikus cumisüvegek a YOOMI -tól.

A YOOMI cumisüvegek előnyei

  • Kényelmet, biztonságot és könnyű használatot kínálnak
  • A YOOMI cumisüvegben a melegítővel együtt a tej már 60 másodperc alatt felmelegszik
  • Természetes formájú cumi
  • A YOOMI melegítő minden típusú cumisüveghez illeszkedik
  • Cumisüveg születéstől (0+ m) gyermekek számára alkalmas

A Market24.sk weboldalunkon található egyéb palackok olyan jól ismert márkák alatt találhatók, mint az AVENT , CHICCO , BABYONO , BIBI , NUBY , NUVITA .