NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LOVI - Zsákok a fejt tej tárolására 25 db Buddy Bear

LOVI - Zsákok a fejt tej tárolására 25 db Buddy Bear

Cikksz.:12-208
Gyártó:Lovi
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LOVI - Zsákok a fejt tej tárolására 25 db Buddy Bear
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
4.090 Ft Ár: 4.090 Ft
Megosztani Facebookon
A márka egyedülálló újdonságot mutat be - a Buddy Bear kollekcióból lefejt anyatej tárolására szolgáló zacskókat, amelyek hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy fűtőben hevíthetők. A csomagban 25 darabot találsz, ezek nem tartalmaznak BPA-t.
A márka innovatív termékeket készít és a szoptatós anyáknak nyújtja a szükséges segítséget. igyekszik megvédeni a laktációt és a baba aktív fejlődését. A szoptatás nagyon fontos az anyák számára, ezért keresnek zacskót a lefejt anyatej tárolására, amely megóvhatja a tej minőségét és hosszabb ideig tart. Minden nap a babával tele van tevékenységekkel, az anyák pedig általában nagyon elfoglaltak, ezért praktikus kiegészítők az anyatejtároló zacskók. Ezenkívül a használat kényelmes és biztonságos. Az anyukák olyan termékeket keresnek, amelyek otthon és útközben is működnek. Fontos, hogy a lefejt anyatejet tároló zacskókat szállítás közben zárókupakkal megfelelően rögzítsük, hogy a tej ne szivárogjon ki belőlük.
Az oldaltölcsér profilos formája - A tej kényelmes és egyszerű kiöntéséhez a tejből tároló zacskót a palackba. Zárósapka - A zacskó dupla, erős lezárása megakadályozza a tej véletlen kiömlését. Steril csomagolás – A tej azonnal használatra kész. Hely a jegyzetek számára - Hely a jegyzetíráshoz és a zsákban lévő tej mennyiségéhez. Skála – olvasható és látható skála a tasakon, űrtartalom akár 200 ml. Tárolás - Hűtőben vagy fagyasztóban tárolható.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse