NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

NOSKO - Orrsputum extrakciós készülék

NOSKO - Orrsputum extrakciós készülék

Cikksz.:599832
Gyártó:Nosko
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
NOSKO - Orrsputum extrakciós készülék
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
3.660 Ft Ár: 3.660 Ft
Megosztani Facebookon
A normál háztartási porszívóhoz csatlakoztatható alap nyálkaszívó hatékonyan és gyorsan eltávolítja a váladékot az orrüregből. Gyógyászati ??segédeszköz.
Tulajdonságok:
- A tapadókorong klinikailag tesztelt, használata fájdalommentes és nincs mellékhatása. - Biztonságos és kényelmes használat. - Hőálló, könnyen tisztítható anyagból készült (lehetőség a mellszívó forralással történő sterilizálására). - Nem mérgező műanyagból készült, nem tartalmaz egészségre ártalmas összetevőket (BPA mentes). - A szívófej fele akkora, mint a Noštek/Nosko termékcsalád összes többi tapadókorongja. - Kisebb torlódásokra, nátha és influenza enyhébb formáira, vagy újszülöttnek alapfelszerelésként ajánljuk. - Születéstől (0+) gyermekek számára alkalmas.
Használat: Az aspirátor csengőcsatlakozója az aspirátor tömlőjébe, a készülék szívófeje pedig a gyermek orrlyukához kerül. A felgyülemlett orrnyálka a porszívóval biztonságos, 0,2 bar nyomású porszívóval távolítható el, függetlenül a porszívó szívóerőétől.
Figyelmeztetés: A porszívó használata fokozott odafigyelést igényel sérült orrlyukak, hajlam esetén orrvérzésre és fokozott vérzésre. Felnőtt felügyelete mellett használja! Tilos a készüléket mikrohullámú sütőben sterilizálni.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse