NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

TRUELIFE - Nutrio BP elektromos mellszívó

TRUELIFE - Nutrio BP elektromos mellszívó

Cikksz.:TLNBPEL
Gyártó:Truelife
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
TRUELIFE - Nutrio BP elektromos mellszívó
Termékváltozók
Available in 2 variants
TRUELIFE - Nutrio BP elektromos mellszívó
TRUELIFE - Nutrio BP elektromos mellszívó
Név szerint: TRUELIFE - Nutrio BP elektromos mellszívó
Cikksz.: TLNBPEL
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 32.670 Ft
Product Price: 32.670 Ft
TRUELIFE - Nutrio BP kézi mellszívó
TRUELIFE - Nutrio BP kézi mellszívó
Név szerint: TRUELIFE - Nutrio BP kézi mellszívó
Cikksz.: TLBPMAN
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 11.430 Ft
Product Price: 11.430 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
32.670 Ft Ár: 32.670 Ft
Megosztani Facebookon
Nutrio BP Electric – Anyatejpumpa.
A Nutrio BP Electric egy nagyszerű kiegészítő a babaápoláshoz, amely kényelmet biztosít Önnek és babája számára. Az elektromos mellszívó segít megoldani a jelenlegi tejhiányt, vagy éppen ellenkezőleg, a tejfelesleget. Megmenti Önt azokban a pillanatokban, amikor nem tud természetes módon szoptatni. A Nutrio BP Electric segítségével elkészítheti a tejet későbbi használatra, például amikor a gyermek éppen alszik, vagy éppen nem éhes. A tej akár 48 órát is eláll a hűtőszekrényben. A mellszívót kirándulásokra is magaddal viheted, szinte nem foglal helyet, könnyen összeszerelhető és tisztítható.
A szoptatás precíz szimulációja A Nutrio BP Electric olyan anyák számára is megfelelő, akiknek problémái vannak a szoptatással vagy általában a szoptatással a stimulációs és masszázsmódoknak köszönhetően. De segít olyan helyzetekben is, amikor a baba nem akarja magát a mellhez rögzíteni.
Tiszta megjelenítés és többféle mód kiválasztása A szívó mód mellett a stimuláció vagy a masszázs üzemmód is beállítható kijelző. Mindegyik üzemmódnál kilenc szint közül választhat, így a szívás mértékét tetszés szerint állíthatja be. A több gombbal és időzítővel ellátott, intuitív kijelző a szívószivattyú vezérlésére és a szívás folyamatának nyomon követésére szolgál. A kívánt módot és szintet a kijelző gombjaival választhatja ki.
Praktikus kialakítás, ideális otthonra és útközben. Bárhová magaddal viheted. Ideális segítőtárs azoknak az anyukáknak, akik még útközben is kényelmet és kényelmet kívánnak biztosítani maguknak és gyermeküknek.
Jellemzők:
- BPA mentes (100% szilikon) – A mellszívó magas anyagból készült -minőségi szilikon és nem tartalmaz BPA vegyületet.
- A természetes szoptatás érzése - A mellszívó támogatja a laktációt és utánozza a szoptatás természetes lefolyását.
- Puha szilikon a maximális kényelemért - Lágyító szilikon rögzítés megkönnyíti a szívást, növeli a kényelemérzetet és enyhíti az esetleges szoptatási fájdalmakat.
- Automatikus üzemmód a jobb szoptatásért - A Nutrio BP Electric automatikus szívási móddal rendelkezik, amely segíti a tejáramlást és támogatja a szoptatást.
- 3 mód - szívás , stimuláció, masszázs - A szívás mellett választhat stimuláció vagy masszázs módot is. Minden üzemmódhoz kilenc szint közül választhatsz, így az elszívót pontosan úgy állíthatod be, ahogy neked megfelel.
- Egyszerű kezelés és tisztítás - Az elszívó nagyon egyszerűen összeszerelhető, mindössze néhány alkatrészből, használatáról, ill. a tisztítás egyszerű és intuitív.
- Hatékony szívás – A szívóberendezés nagy teljesítménye mindig kényelmes és hatékony szívást garantál.
- 9 szívási fokozat – A szívási módban kilenc szint közül választhat , így nem kell attól tartania, hogy a szívás kényelmetlen vagy fájdalmas lesz.
- 100 perc töltésenként – Az alapértelmezett szívási idő 30 perc, ami után a szivattyú automatikusan kikapcsol. Egy töltéssel akár 100 percet is kibír.
- Egyszerre csendes és erőteljes - Minden anya tudja kezelni a mellszívót, Ön is elégedett lesz a csendes működésével.
- Otthonra és útközben – Az USB-töltésnek köszönhetően a mellszívó teljesen feltölthető, a konnektortól távol lévő tápegységen keresztül is feltöltheti.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse