NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

VTECH - Vtech First Notebook - Rózsaszín Sk

VTECH - Vtech First Notebook - Rózsaszín Sk

Cikksz.:ME 80196359
Gyártó:Vtech
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
VTECH - Vtech First Notebook - Pink Sk, Gyermekeknek: 3 éves kortól
Termékváltozók
Available in 1 variant
VTECH - Vtech First Notebook - Rózsaszín Sk
VTECH - Vtech First Notebook - Rózsaszín Sk
Név szerint: VTECH - Vtech First Notebook - Rózsaszín Sk
Cikksz.: ME 80196359
Elérhetőség: 3-5 nap
0
Rendes ár: 17.560 Ft
Product Price: 17.560 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
17.560 Ft Ár: 17.560 Ft
Megosztani Facebookon
Vtech Az első laptop egy összecsukható gyermek számítógép, amely egy klasszikus felnőtt laptopot utánoz. A jegyzetfüzet több mint 20 oktató és szórakoztató tevékenységet tartalmaz. A Vtech First Notebook többek között megtanítja a gyerekeket a szlovák ábécé 26 alapbetűjének felismerésére, számokra, alakzatokra és számolásra.
Megtanítja felismerni a kis- és nagybetűket, beleértve a szavakban való használatukat és a kiejtésüket. A játék más változataiban a laptop minden számot megtanít a gyerekeknek tízig, megtanítja őket összehasonlítani és számolni is. Arra ösztönzi a gyerekeket, hogy legyenek aktívak, például különböző formák, halak, gyümölcsök és zöldségek megtalálásában és számolásában. Végül, de nem utolsósorban, a gyerekek megtanulják az állatok nyomait és az állatok hangjait.Az elsajátított tudást különböző tesztek lebilincselő módon összegzik.
Mi lenne a játék, ha nem tartalmazna szórakoztató játékokat is. A játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem a logikus gondolkodásban, ítélőképességben, felfogásban vagy például hangszerek, zenei stílusok megismerésében fejlődik tovább a gyermek. A vicces pingvin arra is megtanítja a gyerekeket, hogy pontosan felismerjék az olyan kifejezéseket, mint az „elöl, alatta, felette, mellette, mögötte”. A lejátszóhoz tartozó utasítások 8 cm-es átlósan jelennek meg a kijelzőn.
Több száz szón, kifejezésen és dalon kívül több mint 30 zenei mintát és dallamot is tartalmaz.
A lejátszók nevei főbb játékok és tevékenységek: Tanuljuk meg a betűket, Ábécé sorrend , Betűkvíz, Hiányzó betű, Hol van a pingvin, Ismerjük fel a számokat, Ismerjük fel a formákat, Egy kicsit másképp számolunk, Számkvíz, Állathangok és nyomok, Ismerjük fel az állatokat, Gyümölcsök és zöldségek, Javítsd meg a falat, Fogj halat, Hazafelé
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Oktató és oktató játékok

Oktató és oktató játékok

Az oktató-nevelő játékok célja a gyermekek érzékszerveinek fejlesztése, tanítása, szókincs fejlesztése. Oktatójátékok , ill. Az oktatójátékok fontos szerepet játszanak a gyerekek képzeletében, logikus gondolkodásában és személyiségfejlődésében. A gyerekek biztosan nem fognak unatkozni az oktatójátékokkal . Sokat tanulhatnak és jól szórakozhatnak a játékban .

  • Oktató játékok, amelyek ábécét tartalmaznak, számokat , amelyeken keresztül a gyerekek bővítik tudásukat és tanulnak.
  • Többfunkciós hangszerek, oktatójátékok fénnyel , kinyitható telefonok, oktatási vezérlők és egyéb játékok különféle érdekes hangokat adnak ki, fények, vicces hangok erősítik a gyermek finommotorikáját. Segítik a kéz és a szem koordinációját. A zene és a hang egyaránt stimulálja a gyermek érzékszerveit.
  • A tudás fejlesztését segítő interaktív asztalok , a gyermek finom motorjai remek szórakozást nyújtanak.
  • Az oktatójátékok közül ajánlunk még rejtvényeket, betéteket, szórakoztató és oktatókártyákat, aktív betéteket , amelyeken keresztül a gyerekek formákat fedeznek fel, segítik fejlődésüket.

Példák az oktatási játékokra : Boikido, Fisher Price, Bino, Bright Stars, Hasbro, Little Tikes és más ismert gyártók.