NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Grey, Premium

KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Grey, Premium

Cikksz.:KCLEOD00GRY00AC
Gyártó:Kinderkraft
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Grey, Premium
Termékváltozók
Available in 2 variants
KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Grey, Premium
KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Grey, Premium
Név szerint: KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Grey, Premium
Cikksz.: KCLEOD00GRY00AC
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 37.190 Ft
Product Price: 37.190 Ft
KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Pink, Premium
KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Pink, Premium
Név szerint: KINDERKRAFT - Utazóágy Leody kiegészítők Leody Pink, Premium
Cikksz.: KCLEOD00PNK00AC
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 36.010 Ft
Product Price: 36.010 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
37.190 Ft Ár: 37.190 Ft
Megosztani Facebookon
Szeretsz együtt utazni gyermekeddel? Olyan ágyat keresel, amely megkönnyíti a kicsinek a házon kívüli elalvást, és neked a gyermeked gondozását? A LEODY a kiegészítőkkel ezért tökéletes az Ön számára.
A LEODY azonban elsősorban a mobil szülők kiságya. Pillanatok alatt össze- és széthajtható, aminek köszönhetően abszolút mindenhova magaddal viheted. Összecsukva nagyon kompakt méretei vannak, és a hozzátartozó fogantyús táska megkönnyíti a hordozhatóságot.
Az ágy 2 szinten állítható padlóval rendelkezik, így nem csak csecsemőknek, hanem már ülni-kelni kezdő gyerekeknek is alkalmas. A magasabb szint lehetővé teszi a szülők számára, hogy anélkül gondoskodjanak a kicsiről, hogy túlságosan meg kell hajolniuk. A LEODY-hoz játékokkal, fényekkel és zenével ellátott körhinta is tartozik. Támogatja a gyermek mozgásfejlődését (karnyújtásra ösztönzi), fejleszti a koncentrációt, támogatja a látást és a hallást.
A kiságy kettős biztonsági rendszerrel rendelkezik a spontán összecsukás ellen. A hálós oldalak lehetővé teszik, hogy mindig szemkontaktusban legyen a gyermekkel, miközben garantálja a levegőellátást még forró éjszakákon is. Győződjön meg Ön is - a kiságy igazi üzemi központ!
Előnyök:
Kényelem:
- A kiságy padlója két szinten akasztható. A legmagasabb szint (csecsemők számára) lehetővé teszi a baba gondozását anélkül, hogy túlságosan meg kellene hajolnia. Amikor a gyermek elkezd ülni vagy felemelkedni - engedje le a padlót a második szintre. - A LEODY utazóágy cipzáros oldalsó bejárattal van felszerelve. Lehetővé teszi a mászkáló kicsi ki- és beszállását a kiságyba, valamint járókaként is funkcionál. - A LEODY gyors, egyszerű elrendezési és összeszerelési rendszerrel rendelkezik. Pillanatok alatt kényelmes helyet készít gyermekének aludni - nem csak otthon, hanem nyaralás közben is. - A kiságy padlójának mérete 120 x 60 cm. Elegendő helyet garantál az alváshoz, bármilyen klasszikus méretű matrac is megvásárolható. - A kiságy könnyen tisztán tartható. Ha beszennyeződik, egyszerűen törölje le a LEODY-t egy nedves, majd egy száraz ruhával. És kész!
Funkcionális:
- A kiságyhoz egy körhinta zenével, lámpákkal és játékokkal van rögzítve. Amellett, hogy felkelti a kicsi figyelmét, könnyebben elalszik, megnyugtatja. - A LEODY nagyon könnyen szállítható – két kerékkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a kiságy áthelyezését egyik szobából a másikba. És hogy a kiságy ne mozduljon el használat közben, minden kerékre fék kerül. - Az utazóágy összecsukva kis méretű: 76 x 20 x 20 cm. Még egy kis autó csomagtartójában is elfér. - A LEODY-hoz mellékelt táska praktikus fogantyúkkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik az összecsukott kiságy szállítását.
Biztonság:
- A LEODY kiságy erős és stabil acélvázzal rendelkezik. A konstrukció nagyon robusztus és védi a gyermeket még nyugtalan alvás közben is. - Az összecsukható rendszer kettős összeesés elleni védelemmel van ellátva. Nem kell attól tartanod, hogy használat közben véletlenül összeesik a kiságy. - A kiságy 3 oldala hálóból készült - ezek nem csak diszkréten teszik lehetővé a baba megfigyelését, de a forró napokon levegőellátást is garantálnak. - A LEODY kiságy megfelel az utazóágyakra vonatkozó EN 716 európai szabványnak.
Műszaki paraméterek:
- Anyagok: műanyag, acél, poliészter - Méretek: 126 x 65 x 76 (cm) - Matrac méretei: 120 x 60 cm - Váltószőnyeg méretei: 47 x 68,5 cm, max. terhelés 11 kg. - Súly: 14,65 kg - Csomag mérete/súly: 77 x 21 x 21 (cm)/15,55 kg 11 kg súlyú. Magas padló: addig használható, amíg a gyermek el nem kezd önállóan ülni, emelni, kézen fogni, letérdelni. A kiegészítő matrac ajánlott méretei: 120 x 60 x 8 cm. Járóka funkció (alacsony padló): max. 36 hónap és 15 kg.

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse