NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

KINDERKRAFT - Utazóágy Leody szürke

KINDERKRAFT - Utazóágy Leody szürke

Cikksz.:KCLEOD00GRY0000
Gyártó:Kinderkraft
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
KINDERKRAFT - Utazóágy Leody szürke
Termékváltozók
Available in 2 variants
KINDERKRAFT - Utazóágy Leody szürke
KINDERKRAFT - Utazóágy Leody szürke
Név szerint: KINDERKRAFT - Utazóágy Leody szürke
Cikksz.: KCLEOD00GRY0000
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 24.380 Ft
Product Price: 24.380 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
24.380 Ft Ár: 24.380 Ft
Megosztani Facebookon

Álmodsz egy utazóágyról, amelyet pillanatok alatt összehajthatsz, és mindenhova magaddal viszed? Pontosan ilyen a LEODY - egy modern kiságy masszív felépítésével, amely nem csak otthon, hanem nyaraláskor is tökéletes lesz.
Gyors össze- és szétszerelési rendszerrel rendelkezik, melynek köszönhetően hangulatos, pillanatok alatt kényelmes alvóhely gyermeke számára. A LEODY függő aljzattal rendelkezik - 2 magasságban akaszthatja, így csecsemők és nagyobb gyermekek számára is alkalmas. A felső szint azoknak a babáknak való, akik még nem tudnak fordulni. Megkönnyíti a szülő számára a baba gondozását - nem kell mélyen lehajolnia, megterhelve a hátát.
A gyermek biztonságának növelése érdekében a rendszer kettős védelemmel van ellátva a spontán összecsukódás ellen . A hálós csípő lehetővé teszi, hogy mindig vizuális kapcsolatot tartson gyermekével, miközben biztosítja a levegőellátást még forró éjszakákon is. A LEODY utazóágy rendkívül könnyen szállítható - kompakt méretre összecsukható, összecsukva pedig a mellékelt táskába rejtheti. Hajtsa össze, csomagolja és vigye magával az útra - ez minden!
Előnyök:
Kényelem:
- A kiságy padlója két szinten akasztható. A legmagasabb szint a csecsemőknek, az alacsonyabb a mozgó, idősebb gyermekeknek szól. - A LEODY utazóágy cipzáras oldalsó bejáratú. Lehetővé teszi a morzsa bejutását és felkelését az ágyból, és ha felnő, tollként fog működni. - A LEODY gyors, egyszerű elrendezési és összeszerelési rendszerrel van felszerelve. Ennek köszönhetően pillanatok alatt kényelmes alvási helyet készít a gyermek számára - nem csak otthon, hanem nyaralás közben is. - A kiságy padlóján 120 x 60 cm-es hálórész található. Elegendő teret garantál a pihenéshez, lehetőség van klasszikus méretű matrac és ágynemű vásárlására is. - A termék könnyen tisztán tartható. Ha bepiszkolódik, nem kell mást tennie, mint egy nedves, majd egy száraz ruhával áttörölni a kiságyat. És kész!
Biztonság:
- A kiságy masszív és stabil acélvázzal rendelkezik - az egész konstrukció nagyon robusztus és védi a gyermeket még nyugtalan alvás közben is. - Az összecsukható rendszer kettős összecsukás elleni védelemmel van ellátva. Nem kell attól tartania, hogy használat közben a kiságy véletlenül összecsukódik. - A kiságy 3 oldala hálóból készült - lehetővé teszik a gyermek diszkrét megfigyelését, ugyanakkor garantálják a levegőellátást a forró napokon. - A LEODY kiságy megfelel az EN 716 utazóágyakra vonatkozó európai szabványnak. Funkcionalitás:
- A LEODY nagyon könnyen szállítható - a kiságy két kerékkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik az egyik szobából a másikba való áthelyezést. Mindegyik keréken található egy fék, aminek köszönhetően a kiságy mindig stabilan áll alvás vagy pihenés közben. - A LEODY utazóágy összecsukva kis méretű: 76 x 20 x 20 cm. Még egy autó kis csomagtartójába is elfér. - A LEODY táskához mellékelt praktikus fogantyúk megkönnyítik az utazást
Műszaki paraméterek:
- Anyagok: műanyag, acél, poliészter - Méretek: 126 x 65 x 76 (cm) - Matrac méretei: 120 x 60 cm - Súly: 11,3 kg
Termék rendeltetése:
Magas padló: addig használható, amíg a gyerek el nem kezd ülni, emelni, kezelni, térdelni. A kiegészítő matrac javasolt méretei: 120 x 60 x 8 cm. Kerítés funkció (alacsony padló): max. 36 hónap és 15 kg. Csomag méretei / súlya: 77 x 21 x 21 (cm) / 13,2 kg


Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse