NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

BESTWAY - Bestway - Baba úszó 76 x 76 cm

BESTWAY - Bestway - Baba úszó 76 x 76 cm

Cikksz.:6941607320310
Gyártó:Bestway
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
BESTWAY - Bestway - Baba úszó 76 x 76 cm
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
5.260 Ft Ár: 5.260 Ft
Megosztani Facebookon
BESTWAY - Bestway - Baba úszó 76 x 76 cm

 

A Bestway Swim Safe ABC ülést kifejezetten arra tervezték, hogy segítsen a gyerekeknek elsajátítani a biztonságos úszás alapjait a medencében vagy a természetes úszómedencében.Ez a gyermek úszóülés biztonságos és ideális módon vezeti be a gyerekeket a vízbe.3 légkamrát tartalmaz a nagyobb felhajtóerő érdekében.Nagyméretű felfújható négyzete egyensúlyt biztosít a gyermek számára, a lábnyílásokkal ellátott ülés pedig a biztonságos ülést.Az ülés élénk sárga színben kapható, Bestway Swim Safe logóval.A víz megismerése még soha nem volt ilyen biztonságos és szórakoztató!Mérete: 76 cm x 76 cmIdeális gyerekeknek 1 éves kortól.Nagy négyzet az egyensúlyért és az egyensúlyért.Biztonságos ülés.Tartalom: egy gyerekülés
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Zrušiť
 
 
Legjobb módja

Legjobb módja

A Bestway egy olyan gyártó, akinek az a víziója, hogy szórakoztatást hozzon létre különféle termékekkel, például gyermekmedencékkel , felfújható kerékpárokkal ,gyermekujjas ujjatlanokkal , felfújható csónakokkal vagy napozóágyakkal , strandlabdákkal , úszószemüvegekkel és még sok mással.

A Bestway termékekkel a fürdőzés sokkal szórakoztatóbb és színesebb lesz.

Gyermek medencék

Minden gyermek szeret a vízben játszani, ezért a Bestway gyártó különféle gyermekmedencéket kínál , amelyek különböző színűek, de nem csak ezt, valamint felfújható központokat , ahol gyermeke maximálisan nyer.

Felfújható nyugágy

A Bestway gyártója a felfújható nyugágyak széles választékát kínálja, mint például a különböző színek, motívumok és a nyugágy funkcionalitása.

Úszószemüveg

Gyermek és felnőtt úszószemüveget egyaránt kínálunk. De nem csak úszószemüveg, hanem búvárszemüveg is megtalálható a kínálatban. Az úszás nem szervezhető búvár- vagy úszószemüveg nélkül.

Strandlabdák

Egy strandlabda nem hiányozhat egy vízparti kirándulás alkalmával, a Bestway többféle méretben, színben vagy különböző esztétikában kínál lehetőséget.

Felfújható kerekek

Egyetlen felfújható kerék sem hétköznapi, minden típusú felfújható kerék valami különleges, így a Bestway gyártó a felfújható kerekek igen változatos kínálatát kínálja Önnek .

Ujjatlan gyerekeknek

Ujjjal biztonságosabb az úszás, így a Bestway játékos motívumokat kínál ujjatlan gyerekeknek . _