NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

GLOBBER - Roller Flow Element - benzinkék

GLOBBER - Roller Flow Element - benzinkék

Cikksz.:720-300
Gyártó:Globber
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
GLOBBER - Roller Flow Element - benzinkék
Termékváltozók
Available in 2 variants
GLOBBER - Roller Flow Element - benzinkék
GLOBBER - Roller Flow Element - benzinkék
Név szerint: GLOBBER - Roller Flow Element - benzinkék
Cikksz.: 720-300
Elérhetőség: 2-3 nap
0
Rendes ár: 40.410 Ft
Product Price: 40.410 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
40.410 Ft Ár: 40.410 Ft
Megosztani Facebookon
A klasszikus fém összecsukható robogó új változata, a FLOW ELEMENT teljesen alumínium dizájnja erős és sima, szórakozással tölti meg a holnapi napokat a gyerekek és a tinédzserek számára!

A stílusos, elegáns és könnyű, élénk színválasztékkal rendelkező FLOW ELEMENT szabadalmaztatott összecsukható rendszerrel, 4 magasságban állítható T-rúddal lehajtható fogantyúkkal, divatos csúszásgátló szalaggal, erőteljes hátsó fékkel és 125 mm magas visszapattanással rendelkezik. kerekek – mindez robusztus vezetést és maximális szórakozást biztosít!

Légy az ELEMENT-edben, és haladj az áramlással!

Szabadalmazott összecsukható rendszer A robogón töltött napok nagyobb kényelme érdekében a FLOW ELEMENT egyszerű, gyors és biztonságos, szabadalmaztatott összecsukható rendszerünkkel van felszerelve: Egyszerűen emelje fel a gombot, hogy a robogót szabadon álló vagy összecsukott üzemmódba hozza. 4 magasságban állítható T-rúd lehajtható kormánnyal

Állítsa be összecsukható robogóját a legkényelmesebb helyzetbe a 4 állítható magasságú, széles és ívelt alumínium T-rúddal – a FLOW ELEMENT veled együtt nő! A kormány szintén összehajtható, kényelmes és tartós TPR ergonomikus markolattal és ütésgátló klippel rendelkezik a legsimább utazáshoz a barátokkal.

Alumínium lemez csúszásgátló szalaggal A FLOW ELEMENT robogó teljesen alumínium lemeze csúszásgátló szalaggal van felszerelve a biztonságos robogók érdekében, mintás kialakítással az extra eleganciáért és állvánnyal a gyors szünetekért. A 100 kg-ig terjedő teherbírásával a FLOW ELEMENT szélesebb és hosszabb platformmal rendelkezik, mint a piacon lévő többi robogó, maximális egyensúlyt, kényelmet és irányítást biztosítva.

Hosszú és erős hátsó fék A hosszú és erős alumínium hátsó fék hatékony lassítást biztosít, és meghosszabbítja a kerék élettartamát. A szülők által jóváhagyott biztonság. Szórakozás gyerekeknek!

Kiváló minőségű kerekek nagy pattanással Vigye FLOW ELEMENT-jét a szabadba, hogy versenyezzen egész nap, minden nap! A 125 mm-es első és hátsó PU kerekek kiváló minőségűek, nagy visszapattanásúak, és ABEC 7 karbon csapágyakra vannak felszerelve, beépített sárvédővel, hogy elkerüljék a vizet – biztonságosan és szárazon!

A termék jellemzői

Kétkerekű robogó 5 év feletti gyerekeknek és tinédzsereknek egyszerű, gyors és biztonságos, szabadalmaztatott összecsukható rendszerrel: Egyszerűen emelje fel a gombot, hogy a robogót szabadon álló vagy összecsukott módba állítsa.

4 magasságban állítható (80 cm, 85 cm, 90 cm vagy 95 cm a talajtól), széles és ívelt alumínium T-rúd összecsukható kormánnyal, kényelmes és tartós TPR ergonomikus fogantyúkkal és ütésálló csattal.

Alumínium robogódeszka mintás csúszásgátló szalaggal és állvánnyal; 100 kg-ig terhelhető.

A hosszú alumínium hátsó fék hatékony lassítást biztosít, és meghosszabbítja a kerék élettartamát.

A kiváló minőségű, 125 mm-es első és hátsó PU öntött kerekek nagy visszapattanással ABEC 7 karbon csapágyakra vannak felszerelve, és integrált sárvédő védi őket.

Ajánlott felhasználói magasság 105-200 cm

A felhasználó maximális súlya 100 kg

A termék tömege (nettó) 3,25 kg

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse