NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - Creator 3 az 1-ben 31135 Retro motorkerékpár

LEGO - Creator 3 az 1-ben 31135 Retro motorkerékpár

Cikksz.:2231135
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - Creator 3 az 1-ben 31135 Retro motorkerékpár
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
5.100 Ft Ár: 5.100 Ft
Megosztani Facebookon
A 8 éves és annál idősebb gyerekek és a megrögzött járművek szerelmesei több órányi versenyzést élvezhetnek ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben retro motorkerékpár (31135) készlettel. Ez a klasszikus motorkerékpár kormányrúddal, mozgatható első kerékkel, fényszórókkal, nagy kipufogóval és lábtartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a megjelenítést.

Szórakoztató játékok az ultragyors járművek rajongóinak Ebben a LEGO Creator 3 az 1-ben készletben a LEGO rajongók akár 3 különböző építési élmény közül választhatnak. Építhetnek impozáns motorkerékpárt, lábtartós országúti kerékpárt, vagy alkothatnak verseny dragstert, és izgalmas versenyeken vehetnek részt – vagy akár fantáziájukat bevetve építhetnek valami egészen mást, mint a tömbök.

Szórakoztató digitális élmény a LEGO-rajongóknak Töltsd le a LEGO Builder alkalmazást, és lépj be az építési mókák világába, ahol a gyerekek 3D-s környezetben nagyíthatják és forgathatják modelljeiket, tárolhatják az építőkockákat, és figyelhetik az építés előrehaladását.

3 jármű az 1-ben – A 8 éves és annál idősebb gyerekek ötletekkel teli játékokra várhatnak a LEGO Creator 3 az 1-ben Retro Bike (31135) készlettel, amely egy motort, egy országúti kerékpárt és egy csúcskategóriás dragstert tartalmaz.

Csodálatos játéklehetőségek – A gyerekek 3 különböző történetet állíthatnak színpadra: egy utazás a vidéken motorkerékpárral; a város felfedezése országúti motorkerékpáron vagy versenyzés dragsterrel

Sok különböző elem – Retro kerékpár kormányrúddal és mozgatható első kerékkel, országúti kerékpár lábtartóval van felszerelve a megjelenítéshez, a verseny dragster forgó gumikerekekkel rendelkezik

Egyszerű modell – Ez a 128 részes építőkészlet lehetőséget ad a 8 éves és annál idősebb kis építőknek, hogy élvezzék az építési mókát, majd teljes gázzal élvezhessék a járműveket.

Játssz bárhol – A kerékpár méretei: több mint 7 cm magas, 13 cm hosszú és 6 cm széles, így a gyerekek magukkal vihetik, amikor kimennek.

További 3 az 1-ben móka – Ne hagyja ki a LEGO Creator sorozat további 3 az 1-ben készleteit, köztük az űrrepülőgépet (31134), a tengerparti karavánt (31138) és a Cozy House (31139) épületet készletek.

Segítő kéz – Fedezze fel az intuitív utasításokat a LEGO Builder alkalmazásban, ahol a gyerekek egyidejűleg nagyíthatják a modelljeit, forgathatják őket 3D-s környezetben, nyomon követhetik az építés előrehaladását, tárolhatják az építőkockákat és új készségeket fejleszthetnek

Alkatrészek száma: 128

Gyermekeknek: 8 éves kortól

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
LEGO Creator

LEGO Creator

A játékokat kínáló Lego Creator valóban változatos. Vidék , állatok , dzsungel vagy harapnivalók a sarkon mindenféle Lego - figurának , de ez nem minden, amit a dán Lego játékgyártó Creator termékcsaládjába tartozó játékkínálatunkban talál.

Fel kell fedezned az óceánt , és minden felelősség a tiéd, menj a vízhez az Ocean Explorer nevű hajóval . A Lego Creatorral garantáltan nem fogsz unatkozni te és leszármazottaid. De különösen a 6 és 12 év közötti gyerekeket fogja szórakoztatni .

Ezzel a készlettel megtapasztalhatja a kutyadarabokat. Játssz a park állataival , és változtasd az évszakokat a játék során. Saját áruházat is építhet játékokkal és élelmiszerekkel , vagy bármivel, amit csak akar! Tőled függ. Szóval nincs mire várni!