NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár

LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár
Tekintse meg a nagy képet
Ingyenes szállítás
LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár
LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár
LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár
LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár
LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár
LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár
 

LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár

Cikksz.:2276240
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - DC Batman 76240 Batmobil pohár
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
100.310 Ft Ár: 100.310 Ft
Megosztani Facebookon
A LEGO DC Batman Batmobile Tumbler (76240) az építési készségeket fejleszti, és megragadja a filmtörténet egyik leghíresebb járművének stílusát.

A tökéletes páncélozott bűnelhárító gép A Sötét Lovag Trilógia Tumbler lenyűgöző kijelzős modellje nyitható tetővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető- és utasülések, valamint a vezérlőpult elérését. A szőnyegen Batman és Joker minifigurák is vannak. A masszív alapnak köszönhetően, amelyen a kész modellt teljes pompájában megjelenítheti, még sokáig élvezni fogja a Tumbler replikát a gyakorlati projekt befejezése után.

LEGO készletek felnőtteknek Fedezze fel a kreatív építés örömét a felnőtteknek szánt LEGO készletekkel. A LEGO készletek teljes élményt nyújtanak a modell építésében, amelyet aztán ki lehet mutatni. Így remek ajándék születésnapra vagy karácsonyra, vagy jutalom a modellépítés és a képregénykultúra szerelmeseinek.

Építsd meg és mutasd be a mozi történetének egyik leghíresebb járművét - a LEGO DC Batman Batmobile Tumbler-t (76240), egy kifejezetten felnőtteknek tervezett LEGO modell formájában.

Tartalmaz egy megépíthető Tumbler Batmobile-t állvánnyal, valamint Batman és Joker minifigurákat.

Ez a páncélozott bűnelhárító gép egy gyűjtői tárgy, amely Batman hősét ünnepli, és még sokáig élvezni fogjuk a gyakorlati és kreatív modellépítés után.

Ha Ön Batman-rajongó vagy a modellépítés szerelmese, ez az összeépíthető replikaautó a tökéletes bemutató építési projekt az Ön számára!

A jármű több mint 16 cm magas, 45 cm hosszú és 25 cm széles, és könnyen kombinálható más LEGO DC Batman készletekkel.

Ez a gyűjthető kiállítási modell segít kiszakadni a mindennapokból, miközben kellemesen összeilleszt 2049 LEGO kockát a Batmobile Tumblerbe.

Egy jó minőségű nyomtatott kézikönyvet is tartalmaz, melynek köszönhetően a csomag felbontása után azonnal elkezdheti az építési projektet.

Ezt a felnőtteknek szánt LEGO építőelem-sorozatot úgy tervezték, hogy minden lelkes modellépítő nagyszerű építési élményben legyen része, és büszkén mutassa be modelljét.

Db: 2049

Gyermekeknek: 18 éves kortól

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Lego Super Heroes

Lego Super Heroes

Ebben a részben olyan LEGO Super Heroes készleteket találsz, amelyekben híres képregényhősök motívumai vannak. Komponálás közben számtalan kalandban lehet részed kedvenc karaktereiddel együtt. A LEGO Super Heroes készlettel gazemberek vagy hősök harcát is élvezheted. Az ebbe a kategóriába tartozó játékok 6-14 éves gyermekek számára alkalmasak.

Ne habozzon és válassza gyermekei számára a Lego Super Heroes -t remek áron, amely nagyon erősen támogatja a motoros készségeket, a szellemi fejlődést, és játékkoncepcióiknak köszönhetően segíti őket a világ megértésében.