NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - DUPLO 10981 Sárgarépa termesztése

LEGO - DUPLO 10981 Sárgarépa termesztése

Cikksz.:2210981
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - DUPLO 10981 Sárgarépa termesztése
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
3.420 Ft Ár: 3.420 Ft
Megosztani Facebookon
A LEGO DUPLO Az első növekvő sárgarépa (10981) oktatójátékkal a gyerekek nagyon jól érezhetik magukat, miközben az egészséges ételekről és növényekről tanulnak. Ez a színes építőkészlet 18 hónapos kortól nagyobb függetlenségre vezeti a kicsiket, miközben gondozzák a sárgarépát, és kockákat adnak hozzá, hogy "nőjön". A napsütésnek és a felhőkockáknak köszönhetően a gyerekek irányítják az időjárást, és ellátják a növényt a szükséges táplálékkal. Segítő kezet is nyújthatnak, és hagyhatják, hogy igyon egy bögréből. A sárgarépa meglepett arckifejezéséből úgy tűnik, tényleg hideg a víz!

Szórakoztató oktatójátékok Minden LEGO DUPLO játékot szakértelemmel terveztek, és szórakoztató történetekkel, élénk színekkel, érdekes karakterekkel és sok részlettel rendelkezik, amelyekkel ötletes játékokat találhat ki, és fejlesztheti a gyerekek alapvető készségeit.

Sok móka – A LEGO DUPLO Első sárgarépafarm (10981) a 18 hónapos és annál idősebb gyermekek építési készségeit fejleszti, miközben megtanítja őket a fenntartható életmódra és a növények termesztésére

Inspiráló kellékek az ötletes játékhoz – Ez a termesztőkészlet 4 kockát tartalmaz, amelyek a sárgarépa testét alkotják, beleértve a felső részt a szegfűszeggel, valamint egy virágcserepet, egy téglát és egy napsütéses és egy felhős darabokat.

A gyerekeknek minden a hüvelykujjuk alatt van – a kicsik répát növeszthetnek úgy, hogy kockákat egymásra raknak, és esetleg egy kancsóból adják neki inni.

LEGO ajándék gyerekeknek – Ajándékozza ezt a praktikus építőkészletet születésnapra vagy „csak úgy” 18 hónapos gyermekeknek, és mutassa meg nekik az élelmiszertermesztés és a fenntartható életmód elvét

Teljes méret – Az összeszerelt sárgarépa méretei: több mint 22 cm magas, 8 cm széles és 8 cm mély

Növekvő képzelőerő – Kis építője még jobban szórakozhat a bioételekkel a Gyümölcs- és Zöldségtraktor (10982), Biogazdálkodói Piac (10983) és Biokert (10984) építőkészleteknek köszönhetően.

Részletes utasítások – Ez a készlet könnyen érthető képi utasításokat tartalmaz, és digitális változata is elérhető a LEGO Builder alkalmazásban, így bárki szórakozhat az építésben.

Közös építés és játékok – A LEGO DUPLO építőkockák segítenek a gyerekeknek finom motoros készségek fejlesztésében és egyéniségük kifejezésében, miközben a szülőkkel vagy gondviselőkkel játszanak

Db: 11

Gyermekeknek: 1,5 éves kortól

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse