NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

INGENUITY - Játszótakaró Calm Springs párnával 0 m+

INGENUITY - Játszótakaró Calm Springs párnával 0 m+

Cikksz.:12919-1
Gyártó:ingenuity
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
INGENUITY - Játszótakaró Calm Springs párnával 0 m+
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
30.030 Ft Ár: 30.030 Ft
Megosztani Facebookon
Elegáns és biztonságos játszóhelyet keres gyermeke számára, amely tökéletesen illeszkedik otthona berendezéséhez? A Calm Springs plüss játszószőnyeg tökéletes luxusmegoldás azoknak a szülőknek, akik egy extra puha játszószőnyeget keresnek, amely egyszerre kényelmes és szórakoztató.



A kifejezetten a baba érzékeny bőréhez válogatott, szuper plüss szőnyeg bambusz és Bliss Blend pamut felülete prémium minőségű, extra puha steppeléssel rendelkezik, amelyen a baba fekhet és játszhat. A kaliforniai Palm Springs sivatag ihlette - a babának saját békés, high-tech oázisa lesz a pihenéshez.



A játszószőnyeg 6 levehető, a sivatag ihlette aktivitási játékot tartalmaz, köztük egy boho chic rattan tükröt, egy haspárnát, egy megnyugtató dallamot játszó plüss szivárványos pillangót, egy kaucsukból készült virágcserepet csörgővel, egy puha szövet tükröt napsugarakkal, és egy plüss Sylvi nyuszit, amelyhez természetes fából készült gyűrű is tartozik - ezeket az elegáns játékokat biztosan imádni fogja a kicsi. Ez a tökéletes hely a baba számára, ahol játszhat vagy pihenhet!



Tulajdonságok:

- A plüss Calm Springs Activity Gym játszószőnyeg a luxus találkozik a kényelemmel. Szuper plüss alapon Bliss Blend bambusz és pamut felülettel rendelkezik, prémium minőségű steppeléssel az ultra puhaságért.

- Illeszkedik az otthoni berendezéshez.

- Egy oázis ihlette 6 kivehető aktivitási játékkal, köztük természetes fa és természetes gumijátékokkal.

- A plüss játszószőnyeg fizikai és érzékszervi tevékenységek kombinációjával ösztönzi a baba hallási, vizuális és tapintási készségeit egy divatos és biztonságos játszóhelyen.

- A prémium levehető játékhíd 6 eltávolítható játékkal és egy könnyen mosható, gépben mosható alátéttel rendelkezik; a játékok és a játékhíd nedves ruhával tisztára törölhetők.

- Extra nagy felület a maximális kényelem és játékélmény érdekében; a tágas terület lehetővé teszi a baba számára, hogy szabadon mozogjon, érintkezzen és felfedezzen.

- Újszülött kortól kezdve alkalmas.



A termék méretei: 50,04 x 85,09 x 85,09 cm
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse