NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - Star Wars 75358 Tenoo Jedi templom

LEGO - Star Wars 75358 Tenoo Jedi templom

Cikksz.:2275358
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - Star Wars 75358 Tenoo Jedi templom
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
15.330 Ft Ár: 15.330 Ft
Megosztani Facebookon
A Tenoo Jedi Temple Starter Kit (75358) segítségével adj fantasztikus első élményt a 4 éves és annál idősebb kisgyermekeknek az építésben és a LEGO Star Wars™ világban való játékban. A templom előtt egy különleges funkciónak köszönhetően "levitálni" tudó sziklát találunk, belül pedig egy igényes belső tér is található, sok játékos elemmel. A modell egy edződroidot, egy Jedi egyensúlytesztet és egy speeder kerékpárt is tartalmaz. A készlet nagyszerű ajándék a Star Wars: Young Jedi Adventures sorozat rajongóinak, és egy Master Yoda LEGO minifigurát és két új LEGO minifigurát, Lys Solay-t és Kai Brightstart is tartalmaz, amelyek 2023 júniusában kerülnek piacra.
Szórakoztató épület Az egyszerű képi utasítások ideálisak azoknak a gyerekeknek, akik még csak most tanulnak olvasni. Ha te is szeretnél szórakozni a digitális világban, nyúlj a LEGO Builder alkalmazáshoz. Ebben olyan eszközöket találsz a nagyításhoz és forgatáshoz, amelyeknek köszönhetően a kicsik jobban el tudják képzelni modelljüket az építés során.
Élmény gyerekeknek 4 éves kortól A LEGO Star Wars 4+ készleteket kifejezetten úgy tervezték, hogy az indítókockáknak köszönhetően még a teljesen kezdők is építhessenek egyéni járműveket, épületeket és más modelleket idősebb testvérek vagy felnőttek kis segítségével.

Tanulj meg építeni a LEGO Star Wars™ (75358) segítségével – Ezzel a szórakoztató kezdőkészlettel a gyerekek gyorsan és egyszerűen megépíthetik a Tenoo Jedi Templomot, és azonnal belevághatnak a Jedi-tanonc játékába.
3 LEGO Star Wars™ minifigura – Lys Solay és Kai Brightstar közepes méretű lábakkal és Yoda mester kis lábakkal. Minden karakternek van egy fénykardja a kezében, így készen áll a Jedi-kiképzésen való részvételre
Tenoo Jedi Temple - Tartalmaz egy sziklát "levitációs" funkcióval, egy kék tejesdobozos konyhát, egy emeletes ágyat létrával, 2 fénykard-kapcsot és egy kristályt
Toy Speeder Bike és Jedi edzőfelszerelés – A speeder kerékpár mind a 3 LEGO minifigurához, valamint egy edződroidhoz vagy egyensúlyteszthez illeszkedik, hogy megmozgassa a gyerekek fantáziáját
Nagyszerű ajándék kicsiknek – ez a 124 részes LEGO Star Wars™ kezdőkészlet szórakoztató születésnapi, karácsonyi vagy éppen időben ajándék a Star Wars: Young Jedi Adventures 4 éves és annál idősebb rajongói számára.
Okos utazókészlet – A templom méretei: több mint 12 cm magas, 14 cm széles és 8 cm mély
Szórakozás közös építés közben – A csomagban egy részletes képes útmutatót, a LEGO Builder alkalmazásban pedig egy digitális útmutatót találsz a modell nagyításához és elforgatásához szükséges eszközökkel.
Élmény 4 éves és annál idősebb gyermekek számára – A LEGO Star Wars™ 4+ építőkészletek a szórakozás leple alá rejtett kalandokat kínálnak a gyerekeknek a Star Wars világában, és megtanítják őket, hogy játékon keresztül építsék és fejlesszék képzeletüket.

Alkatrészek száma: 124 db Kor: 4+
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse