NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - Technic 42158 NASA Mars Rover Perseverance

LEGO - Technic 42158 NASA Mars Rover Perseverance

Cikksz.:2242158
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - Technic 42158 NASA Mars Rover Perseverance
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
34.700 Ft Ár: 34.700 Ft
Megosztani Facebookon
Ajándékozzon felejthetetlen kalandot a gyerekeknek a LEGO Technic™ NASA Mars Rover Perseverance (42158) építőjátékkal. Tökéletes a tudományt és a technológiát kedvelő gyerekek számára. Ez az építési projekt magával ragadó kiterjesztett valóság-alkalmazással érkezik, amely lehetővé teszi számukra, hogy többet megtudjanak a marsi környezetről és a rover küldetéséről. Utazás a Marsra Ez a játékmodell olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek megtanítják a gyerekeket a NASA Mars Rover Perseverance és a hozzá tartozó Ingenuity helikopter kihívásaira. A jármű 360°-os kormányzással, mozgatható karral és teljesen csuklós felfüggesztéssel van felszerelve, mellyel a jármű 6 kerekén egyenetlen felületeken is megtartja a tapadást. Az egyéb megépíthető elemek közé tartozik a tápegység, antennák, kamerák és tudományos műszerek. Intuitív utasítások Hagyja, hogy a LEGO Builder alkalmazás végigvezesse gyermekét egy intuitív építési kalandon. Az alkalmazásban nagyíthat és forgathat modelleket a 3D-s felületen, mentheti a készleteket és nyomon követheti az előrehaladást. Bátorítsd a gyerekeket a tudomány és a technológia iránti szenvedélyedben – A 10 éves és annál idősebb gyerekek megismerkedhetnek az űrkutatás kihívásaival ezzel a LEGO Technic™ NASA Mars Rover Perseverance (42158) játékkészlettel Tesztrepülés – Ez a készlet a NASA Ingenuity helikopterének megépíthető játékváltozatát tartalmazza, amely a Perseverance rovert kísérte, és motoros repülés tesztelésére használták a Marson. A kiterjesztett valóság életre kelti ezt a küldetést – A kiegészítő kiterjesztett valóság alkalmazással a gyerekek további részleteket fedezhetnek fel a járműről és küldetéséről Fedezze fel az összes funkciót – A jármű 360°-os kormányzást, mozgatható karokat és teljesen csuklós felfüggesztést tartalmaz, amely lehetővé teszi az egyenetlen felületeken való vezetést, valamint megépíthető tudományos műszereket. Ajándék gyerekeknek 10 éves kortól – A Mars-kutatáshoz használt Perseverance játékjármű nagyszerű ajándék lesz az űrkutatás vagy a tudományos és technológiai projektek kicsi szerelmeseinek Méretek – Ennek a LEGO Technic készletnek a méretei: több mint 23 cm magas, 32 cm hosszú és 23 cm széles Segítő kéz – Fedezze fel az intuitív utasításokat a LEGO Builder alkalmazásban, ahol az építők ráközelíthetnek modelljeikre, elforgathatják őket 3D-s környezetben, nyomon követhetik az építés előrehaladását, tárolhatják a készleteiket, és új készségeket fejleszthetnek egyszerre. Bevezetés a technológia világába - A LEGO Technic építőmodellek valósághű mozgásokkal és mechanizmusokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a fiatal LEGO építők megismerik a technológia világát Kiváló minőség – A LEGO Technic kockák megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, így biztosítják, hogy egységesek, kompatibilisek és mindig jól illeszkedjenek egymáshoz Alkatrészek száma: 1132 Kor: 10+
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Lego Technic

Lego Technic

Lego készletek sorozata, amelyeket műanyag rudak és darabok kötnek össze. 1977-ben és 1982-ben az eredeti készleteket Technic névre keresztelték át. A készletek speciális darabokat tartalmaznak, és ezek közé tartoznak például a gerendák és a lyukas deszkák. Egyes készletekhez elektromos motorok és pneumatikus alkatrészek tartoznak. 2000 óta más építési módot alkalmaznak. Az új építési stílusokat általános Lego kockákkal egészítik ki. A csúcs nélküli gerendákat először 1989-ben vezették be a piacon.

A Lego Technic 1977 óta tartalmaz fogaskerekeket. A fogaskerekek többféle méretben kaphatók. Később a láncszemeket is bevezették.

Motorok

A Lego Technic rendszer mindig is tartalmazott különféle villanymotorokat. A legkorábbi motorok elektromos vonatmotorból álltak. Az első dedikált motor egy 4,5 voltos kerek tégla volt. 1977-ben dobták piacra. 1990-ben a 4,5 voltos motort egy négyzet alakú 9 voltos motorra cserélték.

Tápellátás funkciói

A Power Features néven új motorrendszert 2007 végén adták ki. Az olyan modelleket, mint a kotrógép és a teleszkópos rakodó, klasszikus modellként értékesítik.