NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - SHAPE V súlyzókészlet 2x 1 kg

SPOKEY - SHAPE V súlyzókészlet 2x 1 kg

Cikksz.:5905339419651
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - SHAPE V súlyzókészlet 2x 1 kg
Elérhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
4.570 Ft Ár: 4.022 Ft
Megspórol: 12 %
Megosztani Facebookon
Spokey SHAPE V bakelit súlyzókészlet

- széles csúszásmentes fogantyúval tökéletesen illeszkednek a kézbe, ami növeli az edzés kényelmét és biztonságát

- vinilbevonatú öntöttvasból készültek, így tartósak, kényelmesek a kézben és jobban tapadók

- jól néznek ki: színes változatban, különböző súllyal kaphatók, ami megkönnyíti az azonos súlyú súlyzók megtalálását a többi felszerelés között

- két súlyzó készlet: 2x 1 kg

A súlyzók az egyik legnépszerűbb fitneszedzési eszköz. A súlyzókkal végzett gyakorlatokkal hatékonyan és gyorsan érheti el a kívánt eredményeket, például erősítheti az izmokat, javíthatja az erőnlétet és csökkentheti a felesleges kilókat. Két Spokey SHAPE V súlyzó nélkülözhetetlen felszerelés minden otthoni edzőteremben. Lehetővé teszik számodra különböző gyakorlatok elvégzését, és ezáltal aktiválják a számodra legfontosabb izomrészeket. Egyedi színben kaphatók, amelyek súlyuk eltérő. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja egyéni igényeinek megfelelően optimális súlyzókat, és könnyebben megtalálhatja azokat más sporteszközök között.

Két azonos súlyú bakelit súlyzó

A klasszikus formájú Spokey SHAPE V súlyzók széles és kényelmes markolattal rendelkeznek. Strapabíró öntöttvasból készültek, ennek köszönhetően hosszú évekig szolgálják majd Önt. Formájuk praktikus, biztonságos és optimális edzést tesz lehetővé. A vinil bevonat növeli az edzés kényelmét és minőségét - ennek köszönhetően a súlyzók még kellemesebbek a tapintásuk, jobban tapadósak és nem csúsznak még intenzív edzés közben sem. Ráadásul remekül mutatnak majd otthoni edzőtermében is! A pasztell színek és a klasszikus dizájn messziről felkeltik a figyelmet, és edzésre ösztönzik.

Szenvedélyes otthoni edzés

A súlyzók képezhetik edzésünk alapját, vagy kiegészíthetik a napi gyakorlatokat különböző tudományágakban. Számtalan lehetőséget adnak számunkra, mert lehetővé teszik, hogy a képzés típusát és minőségét az elvárásainkhoz, előfeltételeinkhez és képességeinkhez igazítsuk. Ezért ideálisak mind a sportágban kezdők, mind a tapasztalt szakemberek számára. A SHAPE V készlet 2 db azonos súlyú súlyzóból áll. A különböző súlyváltozatokban (0,5-2 kg-ig) elérhetőség lehetővé teszi az edzési céljainak megfelelő optimális terhelés kiválasztását.

Paraméterek:

két részes készlet, 2x1 kg

anyag: öntöttvas, vinil bevonattal

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse