NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPIN MASTER - Harry potter gyűjthető varázspálcák bázissal 2a

SPIN MASTER - Harry potter gyűjthető varázspálcák bázissal 2a

Cikksz.:106068013
Gyártó:Spin Master
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPIN MASTER - Harry potter gyűjthető varázspálcák bázissal 2a
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
6.540 Ft Ár: 6.540 Ft
Megosztani Facebookon

SPIN MASTER – Harry Potter gyűjtői varázspálcája állvánnyal

 

Tapasztalja meg Harry Potter varázslatát a Varázslóvilág varázsgyűjtő pálcáival a Magical Creatures sorozatból! A Harry Potter sorozat e titokzatos gyűjteményei minden rajongó és gyűjtő számára kötelező darabok. Akárcsak a filmekben, a pálca választja meg a varázslóját! Az átlátszatlan doboz belsejében egy 30 cm-es, fémes arany alappal ellátott kalapács rejtőzik a Roxfort jelvényével és a karakter egyedi fém kiegészítőjével.

Minden pálcamásolat hiteles részleteket tartalmaz, és alulról van töltve, hogy ideális legyen a történetek lejátszásához. Játszd el kedvenc jeleneteidet, és varázsold el kedvenc varázslataidat! Kiállíthatja pálcáját luxus csomagolásban, vagy függőlegesen vagy vízszintesen egy állványra helyezheti.

Az egyedülálló, Magical Creatures témájú fémtartozék az alapra illeszkedik – fedezze fel Hedviget Harry pálcájával, Crookedbie-t Hermione pálcájával, Arnoldot, a törpét Ginny pálcájával, Trevor békát Neville pálcájával és még sok mást! Bővítsd ki varázslóvilágodat a varázslatos gyűjtőpálcákkal minden sorozatból, beleértve a Harry Pottert, Hermione Grangert, Ron Weasleyt, Dumbledore-t, Voldemortot és sok mást (külön megvásárolható)! A Wizarding World Harry Potter játékok kötelező ajándékok azoknak a rajongóknak és gyerekeknek, akik szeretik a gyűjthető tárgyakat, pálcákat, akciófigurákat és kiegészítőket.

A Magical Collector Wand nagyszerű meglepetés ajándék születésnapra és karácsonyra, vagy tökéletes csemege bármilyen alkalomra. Fedezze fel a varázslat világát a Varázslóvilág varázsgyűjtő pálcáival a Magical Creatures sorozatból!

 

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse