NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

INGENUITY - Plüssjáték a C gyűrűn Crinklet™ Fox Kitt 0 hónap+

INGENUITY - Plüssjáték a C gyűrűn Crinklet™ Fox Kitt 0 hónap+

Cikksz.:16818-6
Gyártó:ingenuity
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
INGENUITY - Plüssjáték a C gyűrűn Crinklet™ Fox Kitt 0 hónap+
Elérhetőség
Elérhetőség: 3-5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
1.490 Ft Ár: 1.490 Ft
Megosztani Facebookon
Elégítsd ki a gyerekek kíváncsiságát az Ingenuity Crinklet - Kitt szenzoros segédeszközével. Ez a plüss csörgő Kitt a róka örömet okoz a gyermeknek otthon és útközben. A csörgő puha anyagokból készült, amelyek ideálisak a baba gyengéd érintésére. Kitt, a róka imádnivaló arca tökéletes megnyugtató erdei barát a baba számára. A csörgő a játék belsejében van elrejtve, a gyermek számára nem elérhető.

A Kitt csörgő egy kiváló érzékszervi játék a babák számára, amely segít stimulálni a baba érzékszerveit és egyben szórakoztatja is. Szatén szalagos függőkkel készült, amelyek elősegítik az önmegnyugtatást és a felfedezések egy teljesen új világát nyitják meg, miközben fejlesztik és tökéletesítik a baba finommotorikus készségeit. A címkék segítenek megnyugtatni a babát, ha nyűgös. Különféle ügyeket kell intéznie, vagy találkoznia kell a babával egy ebédidőben? Nincs mit. Ennek a csörgőnek C-csatlakozója van, amely nagyszerűen rögzíthető a babakocsi fogantyújához és a pelenkázótáskákhoz, hogy a babát útközben is szórakoztassák.

A csörgő könnyen törölhető nedves ruhával. Kitt a szórakoztató karakterekből álló ity by Ingenuity gyűjtemény tagja, és remekül kombinálható barátjával, a mosómedve Denivel.

- A csörgő puha anyagokból készült, amelyek ideálisak a baba gyengéd érintésére. Kitt imádnivaló rókaarca tökéletes megnyugtató erdei barát a baba számára; újszülöttek és idősebb gyermekek számára.
- A csörgő a játék belsejében van elrejtve, a gyermek számára nem elérhető. A csörgő kiváló érzékszervi játék a babák számára, amely segít stimulálni a baba érzékszerveit, miközben szórakoztatja őket.
- A szatén szalagos címkék elősegítik a megnyugtatást és a felfedezések egy teljesen új világát nyitják meg, miközben fejlesztik és tökéletesítik a baba finommotorikus készségeit.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse