NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

LEGO - Iron Man Hulkbuster vs. Thanos

LEGO - Iron Man Hulkbuster vs. Thanos

Cikksz.:2276263
Gyártó:Lego
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
LEGO - Iron Man Hulkbuster vs. Thanos
Elérhetőség
Elérhetőség: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
10.220 Ft Ár: 10.220 Ft
Megosztani Facebookon
LEGO - Iron Man Hulkbuster vs. Thanos

 

Építőkészlet LEGO Marvel Iron Man Hulkbuster vs. A 4 éves és annál idősebb gyermekek számára készült Thanos (76262) ikonikus karaktereket tartalmaz nagyszerű tulajdonságokkal.

A legjobb kezdés gyerekeknek
A Marvel's Avengers: Infinity War című játékon alapuló játékkészlet a szuperhős Vasembert és robotját kombinálja a szupergonosszal, Thanosszal és repülőgépével. A Hulkbuster robotruha teljesen mozgatható, és tartalmaz egy helyet egy Vasember minifigurának. A géphez tartozik egy lemezindító és egy Thanos minifigura ülése. Minden zsák kocka tartalmaz egy komplett modellt és karaktert, amelyet a gyerekek azonnal megépíthetnek és játszhatnak. Egy színes képes történet útmutatóul szolgál az építéshez és a játékhoz, 2 kezdőkocka robotokkal pedig még egyszerűbbé teszi az egész építési folyamatot. A több digitális szórakozás érdekében az építők 3D nézetben méretezhetik és forgathatják építőkockáikat, és nyomon követhetik fejlődésüket a szórakoztató és intuitív LEGO Builder alkalmazás segítségével.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse
 
 
Lego Super Heroes

Lego Super Heroes

Ebben a részben olyan LEGO Super Heroes készleteket találsz, amelyekben híres képregényhősök motívumai vannak. Komponálás közben számtalan kalandban lehet részed kedvenc karaktereiddel együtt. A LEGO Super Heroes készlettel gazemberek vagy hősök harcát is élvezheted. Az ebbe a kategóriába tartozó játékok 6-14 éves gyermekek számára alkalmasak.

Ne habozzon és válassza gyermekei számára a Lego Super Heroes -t remek áron, amely nagyon erősen támogatja a motoros készségeket, a szellemi fejlődést, és játékkoncepcióiknak köszönhetően segíti őket a világ megértésében.