NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

ERGOPOUCH - Hálózsák, organikus pamut Jersey Daisies 8-24 hónap, 8-14 kg, 2,5 tog

ERGOPOUCH - Hálózsák, organikus pamut Jersey Daisies 8-24 hónap, 8-14 kg, 2,5 tog

Cikksz.:ZEPJB-2.5T08-24MDA23
Gyártó:Ergopouch
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
ERGOPOUCH - Hálózsák, organikus pamut Jersey Daisies 8-24 hónap, 8-14 kg, 2,5 tog
Termékváltozók
Available in 1 variant
ERGOPOUCH - Hálózsák, organikus pamut Jersey Daisies 8-24 hónap, 8-14 kg, 2,5 tog
ERGOPOUCH - Hálózsák, organikus pamut Jersey Daisies 8-24 hónap, 8-14 kg, 2,5 tog
Név szerint: ERGOPOUCH - Hálózsák, organikus pamut Jersey Daisies 8-24 hónap, 8-14 kg, 2,5 tog
Cikksz.: ZEPJB-2.5T08-24MDA23
Elérhetőség: 5 nap
0
Rendes ár: 23.120 Ft
Product Price: 23.120 Ft
Elérhetőség
Elérhetőség: 5 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
23.120 Ft Ár: 23.120 Ft
Megosztani Facebookon
Mi az a TOG? A TOG a Thermal Overall Grade rövidítése, és a hálóruha és ágynemű szigetelésének és melegségének mértékegysége. Minél alacsonyabb a TOG besorolás, annál könnyebb a szövet; minél magasabb a besorolás, annál párnázottabb és szigeteltebb a szövet.

Csecsemőknek és kisgyermekeknek tervezett hálózsák, általában 3 hónapos kortól. A Jersey hálózsák keskeny szabású, rugalmas kialakítású, mint a pólya, és babák "első hálózsákjaként" ajánlott a pólyás fázis után. A biztonságos alvásra jóváhagyott kialakítás puha, elasztikus, GOTS tanúsítvánnyal rendelkező biopamutból készült, amely nem mérgező és gyengéd a baba bőréhez. Az ergonómikus kialakítású táska csípőfeneke támogatja az egészséges csípőfejlődést, és a Nemzetközi Csípődiszplázia Intézet jóváhagyásával rendelkezik, anyaga pedig rugalmas, hogy a baba szabadabban mozoghasson alvás közben, és kényelmesen tudjon maradni.

A Jersey 2.5 TOG hálózsák ideális a gyermek éjszakai melegen tartására 17-23 °C-os helyiségekben. A 2,5 TOG érték azt jelenti, hogy a termék használatakor nincs szükség további takarókra a kiságyban, így biztonságos alvási lehetőség. A szülők biztosak lehetnek abban, hogy a légáteresztő szerves és természetes rostok segítenek szabályozni a baba hőmérsékletét és megakadályozzák a túlmelegedést. A szülők követhetik az INGYENES szobahőmérőt és a termékhez mellékelt Mit vegyek fel útmutatót, és megfelelően rétegezhetik alá, hogy melegen tartsák a babát.

A Jersey hálózsák megfelel minden biztonsági előírásnak Ausztráliában és Új-Zélandon, és az Ausztrál Ekcéma Szövetség bőrbarát termékként értékelte. Minden ergoPouch szövet nem mérgező vízbázisú festékkel van festve, és divatos mintákkal és színekkel kapható, hogy minden gyerekszobához illeszkedjen. Minden nyomatot közvetlenül az ergoPouchban terveztek.

Jellemzők:
- biopamut GOTS tanúsítvánnyal
- lélegző természetes szálak
- keskeny szabás és rugalmasság
- harang alakú alsó rész
- TOG besorolás a hőre
- cipzáros rögzítés
- kétirányú cipzár
- igazoltan nem mérgező
- gyengéd a bőrhöz
- nincs szükség takaróra
- mosógépben mosható

Használat: Helyezze a táskát egy sima, alacsony felületre nyitott cipzárral. Helyezze a babát a hálózsák tetejére. Tegye a kezét az ujjakba, a lábát pedig tegye a zsebébe, és zárja be a cipzárt. A baba pelenkázásához vagy lehűtéséhez nyissa ki a táska alját, hogy szabaddá tegye a lábakat és a törzs alsó részét. A munka befejezése után ismét zárja be a cipzárt. Ha szükséges, rétegezzen alá meleg réteget. Ha vizuális útmutatót szeretne kapni arról, hogyan jön össze mindez, nézze meg a Hogyan használjunk hálózsákot című videónkat. Mindig biztonságos alvási környezetben aludja el babáját.



Anyaga: 95% organikus pamut / 5% elasztán
Töltet: 100% bio pamut

Ápolás: Gyengéd mosás hideg gépben, enyhe mosószerben. Ne áztassa vagy fehérítse. Szárítógép alacsony fokozaton. Kissé forró vasaló. Vegytisztítóban tisztítható (P).

Az ergoPouch márka egy ausztrál cég, amely gyermekek számára készült pólyákat, hálózsákokat és overallokat tervez és gyárt. A céget 2009-ben alapította Alina Sack álmatlan anyuka. Az első táskának köszönhetően, amit maga varrt, megszűnt az álmatlan éjszakákkal kapcsolatos probléma. Alina úgy döntött, hogy támogat más anyákat az egészséges alvásért és a babák fejlődéséért folytatott harcban. Minden ergoPouch termék természetes, légáteresztő szálakból, például biopamutból és bambuszból készül. A kialakítások ergonomikus formájúak, amelyek lehetővé teszik a gyermek egészséges fejlődését és növekedését. A termékeket a Nemzetközi Csípődiszplázia Intézet hivatalosan "csípő-egészséges" termékként ismerte el. A teljes tartomány TOG besorolású minden hőmérsékletre és évszakra. Az ErgoPouch egy díjnyertes márka Ausztráliában, és a cég termékeit világszerte értékesítik.
Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse