NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - POINTER Kerékpáros sisak LED villogóval, 58-61 cm, fehér-kék

SPOKEY - POINTER Kerékpáros sisak LED villogóval, 58-61 cm, fehér-kék

Cikksz.:5905339413796
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - POINTER Kerékpáros sisak LED villogóval, 58-61 cm, fehér-kék
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
13.860 Ft Ár: 13.860 Ft
Megosztani Facebookon

Kerékpáros sisak Spokey POINTER:


- 20 szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek még nagyon intenzív lovaglás közben is jól elvezetik a felesleges hőt
- elemmel működő piros LED-del van felszerelve villogó, melynek köszönhetően mindig látható leszel az úton
- a homlokot, az orrot, a szemet és az egész arcot védő szemellenzővel látták el. Ezen kívül védelmet nyújt a napsütés és az erdei ösvényen esetlegesen előforduló ágak ellen is
- In-Mold technológiával készült, ami megnöveli a szellőzőnyílások számát és a sisak súlyának csökkenését, miközben megőrzi annak szilárdság
- a belső réteg EPS habból készült, amely nem csak az ütközés erejét nyeli el eséskor, hanem jól elnyeli az egyenetlen felületeken való tekerés okozta rezgéseket is, biztonsága és sisak viselése. Függetlenül a lovaglás tapasztalatától – akár teljesen kezdő, akár tapasztalt korcsolyázó, mindenkivel előfordulhatnak veszélyes esések. A Spokey POINTER kerékpáros sisak megvéd az esetleges sérülésektől, horzsolásoktól vagy zúzódásoktól, minimalizálja a fejsérüléseket és maximális biztonságot nyújt! Ez a sisak elsősorban kerékpározáshoz készült - vele a lehető legnagyobb biztonságban lesz az úton. A speciális LED piros villogó lámpának köszönhetően éjszaka mindig jól látható lesz a többi közlekedő számára.

Könnyű és tartós kerékpáros sisak napellenzővel és világítással
A Spokey POINTER kerékpáros bukósisak tökéletesen véd a fej a sérülésektől és egyben nagyon könnyű és tartós! Nem jelent felesleges terhet, hiszen mindössze 250 g súlyú. Az mtb sisak belső rétege EPS habból készült, mely nagyon jól elnyeli az egyenetlen felületen történő lovaglás során fellépő rezgéseket, eséskor pedig elnyeli az ütési erőt. A POINTER modellt egy meghosszabbított védőszemüveg jellemzi, amely emellett védelmet nyújt a homloknak, a szemnek, az orrnak és az arcnak. Ezen kívül védelmet nyújt a napsugárzás és az erdei ösvényen esetlegesen előforduló ágak ellen is.

In-Mold technológiával készült: akár 20 szellőzőnyílásig
Modern kerékpáros sisak mindkét férfinak és nők, ami maximális biztonságot nyújt, ugyanakkor nagyon könnyű és hihetetlenül kényelmes? A Spokey POINTER kerékpáros sisak In-Mold technológiával készült. És ez mit jelent? Ez a polikarbonát héj állandó fúziója az EPS réteggel. Ez lehetővé teszi több szellőzőnyílás kialakítását a sisakban, miközben megőrzi annak erejét. Ennek köszönhetően a POINTER modell megnövelt számú szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek még nagyon intenzív vezetés közben is tökéletesen elvezetik a felesleges hőt. Minden körülmények között maximális kényelmet fog érezni!

Tökéletesen igazodik a fej kerületéhez
A Spokey POINTER kerékpáros MTB sisak CE minősítéssel rendelkezik és megfelel az EN 1078 szabványnak, ami azt jelenti, hogy a a sisak megfelelt az összes szükséges biztonsági teszten. A maximális védelem mellett maximális kényelmet biztosít a viselés során! Nem kell aggódnia a sisak mérete miatt – a Spokey POINTER női és férfi kerékpáros bukósisak Head Lock szabályozó rendszerrel rendelkezik 55-58 cm vagy 58-61 cm tartományban (a kiválasztott mérettől függően). A használt biztonsági kapocs lehetővé teszi a szalag állandó méretének beállítását, és biztosítja a sisak könnyű fel- és levételét.

Paraméterek:
szabályozás: Fejzár
LED hátsó lámpa elemen (CR1620 - elem nem tartozéka a csomagnak)
kényelmes cserélhető belső talpbetét rovarhálóval
külső felület: PC/PVC/EPS, In-Mold
szellőzőnyílások száma: 20
súly: 250 g
kiváló homlok- és hátvédelem
tanúsítvány: CE
méret: 55-58 cm, 58-61 cm

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse