NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - POWER LIGHT Erősítő gumi, ellenállás 11-19 kg

SPOKEY - POWER LIGHT Erősítő gumi, ellenállás 11-19 kg

Cikksz.:5905339419576
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - POWER LIGHT Erősítő gumi, ellenállás 11-19 kg
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
2.450 Ft Ár: 2.450 Ft
Megosztani Facebookon

Edzésálló gumi Spokey POWER LIGHT:
- egy univerzális segédeszköz az erősítő edzésekhez, amely hasonlóan működik, mint egy expander, és teljesen helyettesítheti a súlyzókat vagy kettlebelleket
- lehetővé teszi az edzés és a fókuszálás maximális hatását egyes testrészeken< br />- ellenállással rendelkezik: 11-19 kg

Az alakformálás során fontos szerepet kapnak az ellenállási szalagok használatával végzett gyakorlatok. Nekik köszönhetően változatossá teheted edzéseidet, és arra az izomcsoportra koncentrálhatsz, amelyiket szeretnéd! Az expanderhez hasonlóan működnek - nyújtó gyakorlatok és gyakorlatok oldalra történő végrehajtását teszik lehetővé (pl. mellkasi gyakorlatok) és tulajdonságaiknak és hosszuknak köszönhetően bővíthető a gyakorlatok köre.
< br /> Nélkülözhetetlen az erősítő edzések során
Tudtad, hogy a Spokey POWER gumik tökéletesen helyettesítik a súlyzókat és kettlebelleket? Teljes mértékben pótolják az erőnléti edzéshez szükséges eszközöket! A Spokey POWER edzőgumik edzés közbeni használata lehetővé teszi az edzés hatásainak maximalizálását, és az egyes testrészekre való összpontosítást.

Az Ön igényeihez igazodó edzés
Az edzőgumikat személyi szakemberek is ajánlják edzőcipő. Bárhol edzhet velük – fitneszklubban, otthon vagy a szabadban. A zárt áramkörű ellenállási szalagok lehetővé teszik az edzés hatásainak maximalizálását és az egyes testrészekre való összpontosítást. A POWER abroncsok különböző ellenállási változatokban készülnek, ami lehetővé teszi, hogy az aktuális fizikai állapotának megfelelően az edzéshez megfelelő ellenállást válassza ki:

- x-light (lila): 0 - 13 kg
- könnyű (zöld): 11-19 kg
- közepes (kék): 15-23 kg
- nehéz (zöld): 20-30 kg
- x-nehéz (sötétkék) ): 25-40 kg

Maximális edzéshatás
Az edzőgumik tartós anyagból készülnek, amely biztosítja hosszú élettartamukat. A POWER abroncsok különböző ellenállásúak, így kezdők és profi sportolók számára egyaránt ideálisak. A kisebb ellenállású gumik segítenek a helyes edzéstechnika elsajátításában és felkészítik az izmokat a nagyobb terhelésre. A nagyobb ellenállású gumik azok számára készültek, akik szeretnek 200%-ban edzeni.

Paraméterek:
anyag: latex gumi
hossz: 208 cm
szélesség: 15 mm
vastagság 4,5 mm
ellenállás: 11-19 kg

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse