NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

SPOKEY - SHAPE Súlyzókészlet 2x 0,5 kg

SPOKEY - SHAPE Súlyzókészlet 2x 0,5 kg

Cikksz.:5902693209195
Gyártó:Spokey
0 / 5 (0 szavazat)
Értékelés nélkül
SPOKEY - SHAPE Súlyzókészlet 2x 0,5 kg
Elérhetőség
Elérhetőség: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
2.450 Ft Ár: 2.450 Ft
Megosztani Facebookon

Spokey SHAPE bakelit súlyzókészlet:


- széles, csúszásmentes fogantyúval tökéletesen illeszkednek a kézbe, ami növeli az edzés kényelmét és biztonságát.
- vinillal bevont öntöttvasból készültek, aminek köszönhetően tartósak, kellemes kézre és jobban tapadók.
- Nagyon jól néznek ki: színes változatban is kaphatók különböző súlyokkal, ami megkönnyíti a dolgukat azonos súlyú súlyzók megtalálására egyéb segédeszközök között.
- két súlyzóból álló készlet: 2x 0,5 kg.

A súlyzók az egyik legnépszerűbb fitnesz edzéseszköz. A súlyzókkal végzett gyakorlatokkal hatékonyan és gyorsan érheti el a kívánt eredményeket, például erősítheti az izmokat, javíthatja az erőnlétet és csökkentheti a felesleges kilogrammokat. Két Spokey SHAPE súlyzó nélkülözhetetlen felszerelés minden otthoni edzőteremben. Lehetővé teszik különféle gyakorlatok elvégzését, és ezáltal aktiválják az Ön számára legfontosabb izomrészeket. Egyedi színben és súlyban kaphatók. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja egyéni igényeinek megfelelően optimális súlyzókat, és könnyebben megtalálhatja azokat más sporteszközök között.

Két egyforma súlyú bakelit súlyzó
A Spokey SHAPE súlyzók klasszikus forma széles és kényelmes markolattal. Strapabíró öntöttvasból készültek, ennek köszönhetően hosszú évekig szolgálják majd Önt. Formájuk praktikus, biztonságos és optimális edzést tesz lehetővé. A vinilréteg növeli az edzés kényelmét és minőségét - ennek köszönhetően a súlyzók még kellemesebbek a tapintásuk, jobban tartanak és nem csúsznak még intenzív edzés közben sem. Ráadásul az otthoni edzőteremben is jól mutatnak! A pasztell színek és a klasszikus dizájn már messziről felkeltik a figyelmet és mozgásra ösztönöznek.

Szenvedélyes otthoni edzés
A súlyzók képezhetik edzéseink alapját, vagy kiegészíthetik a napi gyakorlatokat különböző tudományágakban. Számtalan lehetőséget adnak számunkra, mert lehetővé teszik, hogy elvárásainkhoz, előfeltételeinkhez és képességeinkhez igazítsuk a képzés típusát és minőségét. Ezért ideálisak kezdőknek és tapasztalt szakembereknek egyaránt. A SHAPE készlet 2 db azonos súlyú súlyzóból áll. A különböző súlyváltozatokban (0,5-2 kg-ig) elérhetőség lehetővé teszi az optimális terhelés kiválasztását edzési céljainak megfelelően.

Paraméterek:
két darabból álló készlet, 2x 0,5 kg
anyaga: öntöttvas, vinil bevonattal

 

Áttekintés">

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse